» Kattägare och tunga texter?!

Hej alla mina smurfar! Idag är en riktigt bra dag! Gissa varför? För idag är det bekräftat att jag ska köpa katt i vår! Jag har nu pratat med en underbar kattuppfödare (hon som fick två kattungar nyligen) och har nu fått tinga den lilla tjejemn som kom till i söndags. Jag är så lycklig! Jag är också så glad att jag fått en så bra kontakkt med henne, hon är bra att prata med och kommer alltid med idéer och pratar bra och öppet om sig själv så man känner att hon itne har några hemligheter och döljer något gällande sin kattuppfödning. Efter flera flera flera månaders letning har jag äntligen hittat en katt som passar mig. Ni kan nog inte förstå min lycka! Jag lovar att det kommer komma upp bilder senare!
 
Idag tänkte jag faktiskt inte skriva så långt inlägg. Jag känner att ibland vill man abra läsa ett kort inlägg om bara något kort man tänker på för stunden. Vad tycker ni om det? Sen tänkte jag också fråga en fråga om ni vill ha en uppföljning av min lilla "serie" Hur mitt liv är just nu? Många har säkert inte läst dem då jag skrev dem i somras någon gång. Jag har iallafall gjort två delar som jag tänkte länka här:
Del 1
Del 2
 
(Bilden är extremt gammal!!!)
 
Om ni klickar in på det kanske jag ska varna om att jag fått kommentarer på att det kan vara ganska tunga delar och känliga personer kanske tycker det är jobbigt att läsa om. Men jag skrev detta för att hjälpa folk. Om ni undrar någonting om dessa inlägg. Skriv frågor i kommentarerna eller på Ask.fm (klicka här för att komma till min ask.fm) om ni vill vara anonyma. Jag lovar att svara på alla frågor där oavsett om det gäller inkläggen eller annat smått och gott.
 
Men jag hoppas ni gillade det här inlägget så hörs vi!
Kram!
/Emma


Kenta
10 December, 2015 - 21:50

Vad kul att du ska få bli ägare till en kisse :-) förstår att du är jätte glad över det :-) jag kan tänka mig att se den katten när den nyss kommit hem till dig å kollar runt :-)

Svar: Ja du får träffa henne sen när hon flyttar hem till mig! :)
Emma

Kenta
10 December, 2015 - 21:50

Vad kul att du ska få bli ägare till en kisse :-) förstår att du är jätte glad över det :-) jag kan tänka mig att se den katten när den nyss kommit hem till dig å kollar runt :-)

Svar: Ja det ska bli jätte roligt! längtar jätte mycket!
Emma


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo