» -9kg på två veckor!

Hej allesammans! Just nu äter jag lite frukost innan det bär av till Fagersta som jag skrev om igår. Vi skulle egentligen gå upp 11 och åka 11-30 ca men Rasmus sover ännu. Men det gör ingenting. Jag förstår ju att han är trött. Men när jag har ätit upp min frukost så ska jag se till att han kommer upp.
 
En sak jag inte berättat för er som jag gjort i en månad är att jag började en slags diet från friskvårdskonssulterna.Det är en diet där man dricker en shake på morgonen och en på kvällen och sedan beroende på vad det är för dag så äter man olika saker på dagarna. Man äter alltid mycket protein. Jag har provat en hel del dieter och jag måste säga att det här är den bästa jag har provat. På mina första två veckor gick jag ner 9kg! Jag vet att många nu kommer säga att det inte är sunt att gå ner så mycket på så kort tid men det är bara "kickstarten" som man går ner så mycket på. Sedan går iallafall jag ner ca 1 i kg i veckan eller mer "normalt". Jag skulle varmt rekomendera den här dieten då man absolut inte är hungrig, drinkarna går att dricka utan att man får kvälvningar som många andra drinkar i andra dieter kan göra. Den hjälper än också att lära sig äta rätt så man kan hålla sig kvar på den vikten man vill när man är klar. Många dieter bantar man väldigt mycket och när man väl äter minsta lilla eller börja äta mer "vanligt" så går man upp alla kilorna igen.
 
Jag är iallafall sjukt nöjd att jag valde att prova det här. Jag som dessutom har ett så enormt sötsug var knappt sugen på någoting under den här tiden som jag tagit den här dieten. Jag har dock 2 månader kvar på dieten och jag vet att jag kommer fuska då jag ska utomlands och det kommer vara svårt där att äta det som man ska. Men det kommer lösa sig.
 
En annan sak jag gillar med min nya livsstil är att jag känner mig mycket piggare. Om ni vill ha en före och efter bild så får ni gärna kommentera det. Eller, ja en bild från där jag är nu.
 
Jag är iallafall nöjd och stolt över mig själv att det gått så pass bra, trodde det skulle bli jobbigare men det har gått riktigt bra. Det svåraste har nog varit att få i sig allt man ska äta under en dag eller att man tackar nej till kunder som vill bjuda på en glass eller så. Kunderna kan bli ganska ledsna då det är en "social" grej för dem att fika tillsammans vilket jag förstår men jag gör det ju för en bra sak. Jag mår så mycket bättre av att inte äta den där glassen eller så.
 
Men nu ska jag väcka Rasmus så vi komemr iväg någon gång.
Ni får ha det så rba så hörs vi!
Kram!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo