» Mot Arlanda

Har nu varit vaken sen halv tre och nu så är jag påväg till Arlanda!
Status: det går inte beskriva hur trötrevlig jag är nu! Jag är hungrig men mår fortfarande illa och har ingen lust att sitta i en bil i en timme och sen checka i och så i hundra år. Men de blir bra tillslut!

Jag har sovit två timmar, somnade inte fören halv ett och blev väckt halv tre.

Igår var jag och hämtade min kamera från Siba och älskar den redan! Sprang runt och tog kort på allt igår haha så den är självklart med till Turkiet. En dag i Turkiet ska vi också åka till Grekland. Kommer Inte Ha med min telefon så kommer inte kunna blogga men lovar att det kommer massor av bilder när jag kommer hem. Speciellt den dagen då jag kommer åka och bada med delfiner!

Nu ska jag vila lite i bilen, hörs sen när jag kommer hem kram! Hoppas alla kommer få en lika underbart Awsome vecka.som mig!

» Innan resan

Hej! Igår hann jag inte blogga. Igår vaknade jag av att mamma kom in och väkte mig och då gick jag och käkade frukost och gick ut med hundarna sen var de full fart! Cilla, Pucko, Greta och Joel kom och lämnade min lillebror och lillasyster. Då drog jag ut och lekte med mina småsyskon i lekparken medans dem andra drog och handlade och sen när dem kom hem så började vi bygga upp min tredje garderob och sen så möblerade vi om i mitt rum så att allt fick plats. Det här är ju bara en lösning så länge för vi ska troligen flytta eller så ska jag byta rum med mamma och Lasse om några månader.
 
När allt var klart var det ju bara att ta in alla kläder i garderoben och då passade jag också på att sortera. Sen var jag tvungen att städa uper mycket för mammas mäklare ringde och hon ska värdera huset idag så har både städat idag och igår. 
 
Sen på kvällen igår så kom en valpköpare som skulle kolla på valparna och hon ska troligen köpa min favorit Calippo :(. 
 
Idag har jag som sagt städat och har också packat men fick också oturen att se när jag packat allt så såg jag att resväskan var sönder! Så nu letar jag efter en resväska i plast som jag kan hämta typ nu!
 
Inatt klockan 02:00 går bilen till Arlanda och då ska jag vara pigg och utvilad. För jätte tidigt på morgonen går planet till Marmaris i Turkiet!
 
Nu ska jag gå ut med hundarna så hörs senare! kram!

» Energi kom!

Tjena!
Sitter nu och väntar på att min mammas kompis och mamma som ska komma och hjälpa mig möblera om i mitt rum. Idag ska jag packa det sista men har verkligen inte orken till någonting, jag är jätte trött och vill bara ta det lungt!!!
Någon som har förslag på vad man kan göra för att få lite energi?:O

» Min älskling är tillbaka!

Hej! Sitter nu och snackar med älsklingen Sandra! GUD VA JAG SAKNAT HENNE!
Hon har varit i Bulgarien i en vecka och de var en vecka för länge för att jag ska klara mig från min bästa vän! Nu när hon kommer hem så åker ju dock jag på lördag...
 
 
Idag har jag bara varit hemma och packat! Har också städat rummet och möblerat lite så att jag får plats med en till garderob som min mamma och låtsaspappa köpte idag!
 
Imorgon hade jag tänkt åka till Sala men måste försöka få tag på Björn så att han kan komma lämna min bikini som jag glömde hos han och sen ska jag fixa kläderna i nya garderoben och packa det sista för på fredag natt åker jag! Eller ja, Natten till Lördag men i alla fall!
 
Haha sitter å sjunger med hörlurar på mig! tur att jag har mitt rum avlägsnat från dem andras rum eftersom de andra sover och jag tror inte vakna av mitt kacklande xD
 
Ne funderar på att krypa isäng och kolla film! Ha det puss!

» Mot stan!

Ska börja ta mig till stan nu för att träffa David!:) Ska bli kul eftersom jag inte träffat honom på jätte länge! Cilla, Pucko, Joel och Greta var nyss här och då fick man ju två tröjor av Cilla som hon köpt men dem var alldeles för små så då fick jag dem eftersom jag kunde ha dem! Så tack snälla Cilla! Tänkte lägga upp lite bilden men hinner inte om jag ska till stan nu så hörs senare kram!

» Hatar att blogga via mobilen!!

Mitt Internet hemma är konstigt så skrev ett inlägg på mobilen men de bara försvann!! Aja skriver om ett på datan imorgon om jag har Internet. Nu är jag trött och inte på humör för att tekniken inte ska funka så...GODNATT!<3

» Trött tjej

Trött tjej som snart ska sova ville bara säga att imorgon åker jag hem och då blir de fixa och dona innan jag, mamma och min låtsaspappa åker utomlands! Så om någon vill träffa mig innan jag åker är det bara höra av sig!
Men nu ska jag sova!

Nattkramar från mig!!



» I Norberg

Hej, vaknade runt nio och är fortfarande jätte trött! sitter och fryser och vill bara krypa ner under täcket och mysa med film. Det är jätte tråkigt att vara här när det inte är fint väder. Men ska inte klaga, det har varit en grym sommar!!

Om åtta dagar åker jag till Turkiet och vi ska också åka till Grekland! Taggad som f*n! Ska bli skönt att bara åka med mamma och min låtsaspappa!:) Sitter redan och drömmer mig bort!

Aja får se vad dagen har att bjuda på!!
Bloggar nog senare idag!

Hörs sen kram!



» Västerås-Bålsta-Stockholm-Norberg-Mycket händer

Hej nu tänkte jag berätta vad jag gjorde på Tisdagen den 30 Juli 2013 och resten av dagarna fram tills idag!
Det började med att jag gick upp så att jag satt i bilen på väg hem klockan 05.20! Varför jag åkte så tidigt var för att följa med min låtsaspappa till Västerås när han skulle åka och jobba, det var ända sättet att åka till Västerås.
Aja kom fram runt sju på morgonen och då drog jag direkt till sängen och sov till tio elva någon gång.. hahah. Gick då upp och käkade frukost, duscha med mera och sen så drog jag ner på stan runt ett och mötte upp Sandra som kom med bussen från Sala. Vi drog direkt till newyorker å prova lite saker å sandra köpte bland annat en klänning.
Hitta denna tröja;)
 
 
 
Sen drog vi till kell och company, lagerhouse, ICA med mera och sen drog vi till Erikslund för att kolla på Bikini till mig. Vi märkte på vägen dit att vi hade bråttom för Sandra skulle med bussen till Sala för att sen ta tåget till pojkvännen i Uppsala och min låtsaspappa skulle hämta mig efter jobbet. Så vi sprang igenom alla butiker somd et kan kunna finnas bikinis och de tog bara 20 minuter! REKORD FÖR MIG OCH SANDRA! Dock hittade jag ingen bikini :/
På bussen på väg tillbaka till stan så ringde jag Björn och frågade om han ville shoppa bikini med mig efter jobbet och sedan skjutsa upp mig till Norberg vilket han kunde! Så jag ringde Lasse och sa att han inte behövde skjutsa hem mig så drog hem, va hemma en timme sen kom Björn och vi drog tillbaka till Erikslund och då fick jag fram tre bikinis och en stjorta! xD Bilder kan komma sen om ni vill.::)
 
Sen skjutsade Björn hem mig!
 
På onsdagen den 31 Juli 2013 så var jag valpvakt eftersom min mamma skulle på ultraljud. så tog ännu en gång hand om de här solstrålarna!
 
 
Sen kommer jag ärligt inte ihåg va som hände sen^^ drog kanske till byn eller någonting.
 
Torsdagen den 1a Augusti var näst sista dagen i norberg och har för mig att jag sola och bada. :) Björn skulle komma och hämta mig då egentligen men det blev ej så. på kvällen drog jag och mamma och handlade mat för att kunna göra pastasallad på fredagen. Snackade lite i tele och tog de lugnt sen gick jag och la mig typ.
 
På fredagen den 2a Augusti så kom Pernilla, Lennart och Fabian på besök så på förmiddagen hjälpte jag mamma att göra partasallad och sedan när dem kom och hälsade på så badade vi först och sedan sola vi, käka lite pastasallad och gulla med hundarna.
 
 
 
 
Sedan var det bara packa ihop sina saker och så följde jag med Pernilla, Fabian och Lennart tillbaka till Västerås. Senare på kvällen kom Björn för att hämta mig eftersom vi skulle till Stockholm, vad händer då? Jag hade glömt mit bankkort i Norberg! Så var bara att åka dit och hämta det.
 
Sen blev det att dra till Bålsta, Kom dit klockan tolv och drog därifrån halv tre xD Vad ska man säga att det var där?? Party?? Jag vet inte men vi skulle egentligen bara hämta två stycken å skjutsa men blev att vi stanna där ett tag^^.
Ajaj väl I märsta somnade jag fort och gott sen.
 
Lördagen chillade jag hela dagen typ, orkade verkligen inte göra någonting! Sen på kvällen blev det dax att dra till stockholmscrusingen och kolla bilar!
 
 
 
Blev två bilder bara för min mobil hade damp så blev sjukt dåliga bilder!
 
Aja var sjukt kul! Vill tillbaka dit nästa år igen!
 
På Söndagen så¨drog jag och Björn till hans farmor och bada i poolen, DET VAR SJUKT SKÖNT!
 
Sen drog vi och bytte om! blev klänning för eftersom vi skulle på restaurang för att fira Björns farmor! Och Björn TVINGADE MIG ATT HA DEN PÅ MIG! 
Bilden är från studenten men ville bara visa vilken klänning jag hade. (den gröna)
Det jag märkte nu! Studenten är ju början av sommaren, gud va solen blekt mitt hår!!
De ska jag kolla upp mer sen, ska fixa någon bra bild på m itt hår nu och innan somamren sen.
 
 I alla fall efter vi hade käkat där så gick vi runt i sigtuna längst strandprommenaden och så för att jag skulle få se hur det ser ut, det är jätte fint där!
 
Sen skulle vi bara förbi Björn för att hämta mina saker och så för att sen dra tillbaka till Sigtuna och chilla och gå runt för att sen dra till Västerås och sova eftersom jag skulle tillbaka till Norberg på Måndagen. Men så får han mejl att en vill sälja han bil (vovlo 940 turbo) så då blev de bråttom, städa bilen SKITSNABBT! Blev att bara kasta typ de mesta i en sopsäck och skräp i en annan. Sen tillbaka till Märsta för att hämta hans pappa eftersom den är han som står på bilen. Sen var det bara åka till Solna för att sälja den så vi var inte i Märsta fören klockan haöv tolv typ. Så vi orkade inte dra till Västerås då. Så sov en extra natt hos Björn och följde med honom till jobbet. 
 
Måndagen den 5e Augusti 2013
Jag följde med Björn till jobbet, han skulle öppna klockan sju så chilla där ett tag. Fanns inte så mycket att göra eftersom det var en lung dag. Vi inventerade däck, gjorde en service på en bil, provkörde bilar med mera.
 
Efter jobbet fick vi skjuts tillbaka hem till Björn eftersom han inte hade någon bil. Vi chilla hos honom, käka och sen drog vi hem till mig i Västerås och sov här.
 
Tisdagen den 6e Augusti 2013 så hade jag en slappdag, gick upp JÄTTE SENT! Och då kände jag mig så lat så tränade hemma i två och en halv timme så har fortfarande träningsverk.xD 
 
Igår så var jag med William, vi träffades på stan, snackade lite, sen åkte vi och tittade på hans nya lägenhet som var jätte fin! Vi var där ett tag och kollade på Hockey Leksand-Södertälje. Sen kom Björn och hämtade oss och då drog vi och hämta Spennis (andreas) och badkläder sen så drog vi till Sanda och badade klockan åtta på kvällen^^ Var jätte kul och trevligt men sen blev de kallt så då drog vi tillbaka och köpte pizza och drog sen hem och sov.
 
Idag så har jag bara varit hemma, har packat för att kunna åka. Åker nog när som helst tillbaka till Norberg med min låtsaspappa eftersom han troligen närsom helst slutar jobba!
 
Ska försöka hitta en plats så att jag har internet på telefonen så att jag kan uppdatera på bloggen!
Kommer i alla fall tillbaka på söndag, på Lördag är det kräftskiva där uppe, ska bli trevligt!
 
Nästa vecka är jag bara hemma och tar de lungt, packa och så för sen på lördag drar jag ju til Turkiet!
Appropå ingenting, har ingen j*vla aning om när vi börjar, har inte hört någonting från skolan! Inget brev, inget på gruppen på facebook och inte på skolsidan:/. Aja om vi börjar som alla andra skolor så börjar vi den 19e och då är jag utomland^^. aja kommer tillbaka lördagen den 24 augusti. Ska berätta mer om resan sen! Men ni får ha det så bra så länge!
 
Kram!

» Dem senaste veckorna i Norberg

Hej! Nu har jag varit borta länge!
Har hänt mycket sen sist jag skrev och har varken haft internet eller tid att blogga! Jag har verkligen behövt de här, komma bort från allt och bara slappa och ta de lungt och ha sommarlov!
Tänkte berätta vad jag har gjort alla dagarna!
 
Måndagen den 22 Juli 2013
På eftermiddagen så drog jag till Norberg där familjen varit hela sommaren typ. Så drog dit med min låtsaspappa. Men vi kom dit så sent så de blev att köpa pizza på vägen, käka de, packa in alla mina saker och sen gick jag ut och såg min omkring. jag kollade på solnedgången vid vattnet bland annat:)
 
 
 
 
Sen drog vi ut och provåkte den nya flotten som trehundragatan byggt på två dagar.:)
 
 
 
Sen fick jag hälsa på de söta valparna som bara var en vecka då.:)
 
 
Sen blev de typ tack och godnatt för den dagren.:)
 
Var ute en stund på kvällen också och fick då lära känna några vänner som bor i Norberg vilket var väldigt kul att lära känna nya människor.
 
Tisdagen den 23 Juli 2013 och Onsdagen den 24 juni 2013
Den dagen var det sjukt varmt så solade hela dagen och bara götta mig!
På kvällen träffade jag de vännerna jag träffade dagen innan och flumma runt lite vid bryggan. :)
 
Torsdagen den 25 juli 2013
Den är lite svårt att skriva exakta dagar för när man har sommarlov så blandar man lätt ihop dagarna! Men den här dagen har jag för mig var då min mamma och min låtsaspappa skulle på begravning. Så jag skulle vara valpvakt med hjälp av grannen Ulla och Silla vilket gick jätte bra! Fick ju mysa lite extra med mina älsklingsvalpar!;)
 
Mamman Nilla blev väldigt trött bara;)
 
När mamma och min syster kom tillbaka så träffade jag Kevin och Anton ett tag. Och sedan sol och bad.;)
 
Fredagen den 26 Juli 2013
Var det jätte varmt!
In=skuggan och out= solen!!
 
Så kom kom min kompis William och hälsa på, det var som sagt jätte varmt och skönt väder tills han kom då vi väl skulle bada så blev bara springa in och chilla en stund sen drog vi till byn och filosofera, drog till Ica och coop och sen skulle självklart William käka pizza och prova om Norberg hade goda pizzerior haha. ;)
 
Senare på kvällen kom ochså Björn, han skulle vara där under helgen och tälta. Vi tre hade jätte kul ihop, vi flummade jätte mycket, hittade bland annat den här cykeln och jag skrek att jag också vill ha en sån cykel, awsome ju!
 
Så vi tre drog ut ocg röjde i Norberg, min syster följde sendan med och då måste man självklart göra så att hon skäms lite så satt på eddie meduza med nervevade rutor och crusade genom byn, GUD VILKEN TOMAT HON BLEV! hahah (ond syster äär jag ;)) 
Det var också reyvfestival i Norberg den heögen så drog och kollade lite där.
 
Sen sa vi hejdå till William och sen hände det nog inge mer roligt så vi gick nog och la oss och sov.
 
Lördagen den 27 Juli 2013
Var jätte fint väder så badade och solade hela dagen vilket var underbart skönt!
På kvällen gick Björn till tältet och gick och la sig men jag drog till stranden för att kolla om det var någonting roligt som hände men vad hände då? Jo jag såg tre killar som nakenbada och sedan kom de fram till mig och sa hej. hahah jaja de var fulla men lärde känna dem sen så nu är jag bra vän med en av dem i alla fall. :) Sen drog jag och sov.
 
Söndagen den 28 Juli 2013
Det var den dagen Björn skulle dra hem! Så var med honom tills han skulle åka hem på eftermiddagen och då solade vi, badade vi, drog och pkte bil till kärrgruvan och fikade lite och så. Sen drog han hem och jag chilla och så med familjen och vaparna. 
 
Måndagen den 29 Juli 2013
Hände inte så mycket, drog och badade emd den nya vännen som jag lärdekänna när han nakenbada..xD Och nej vi nakenbada inte, vi badade med badkäder:).
På kvällen så var jag Med Kevin och Anton och drog med Kevins bil till byn och träffa massa folk. :) Sen hände inte så mycket mer än att sova typ eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter.
 
På Tisdagen skulle jag åka till västerås och det tänkte jag skriva om sen oc sen om helgen men nu måste jag avbryta för att det inte ska bli allt för långt de här! Har lite saker att göra också!
 
Hörs snart igen kram!