» MSN VS Skype?

Hej på er allesammans! Idag har jag och Rasmus äntligen börjat ordna med allt inför resan till Åland. Vi var efter jobbet och handlade fiskespön och drag då Rasmus har ett gammalt "barnfiskespö" och jag hittar inte mitt spö eller rulle någonstans så fick bli ett nytt. Vi hade riktigt tur idag. Ett spö som kostade 1999 kr i normala fall, nu var det nedsatt till 499kr! Vilket kap!
Vi har även köpt lite drag, tafsar med mera som är bra att ha när man ska fiska.
 
Nu när jag köpte spö och så vart jag ännu mer taggad för en vecka på Åland! Men bara en vecka kvar! Fatta att jag om en vecka sitter på Åland vid någon stuga och har det bra nu! Förlåt men är lite överglad för det här! Bara sola, bada, fiska och ha det bra! Hoppas bara det blir fint väder för det är ju typ A och O med såna här resor. Eller när jag tänker efter är det typ vid dem flesta resor.
 
Nu sitter jag iallafall och snackar Skype med Alexander. På senaste tiden har jag börjat snacka väldigt mycket skype. Pratar ni fortfarande skype? Trodde ett tag det var lite ute, typ som MSN blev. Appropå MSN, gud vad jag saknar det! Vibbarna, smilesarna med mera. Kommer ni ihåg MSN och saknar ni också det? Jag skulle verkligen velat ha kvar MSN före Skype. Däremot så kunde man väl inte snacka så som man gör på Skype? Nu kanske jag är helt ute och cyklar men jag kommer ihåg att man kunde "webba" med webbkameran. Men vad jag kommer ihåg så kunde man inte prata och höra varandra utan då var man väl tvungen att spela in ett ljud eller hur det nu var. Om det är någon som vet hur det var får ni gärna kommentera det för skulle vara kul att veta hur det var.
 
Men nu ska jag vara lite mer social med Alex så hörs vi! Kram!

» -9kg på två veckor!

Hej allesammans! Just nu äter jag lite frukost innan det bär av till Fagersta som jag skrev om igår. Vi skulle egentligen gå upp 11 och åka 11-30 ca men Rasmus sover ännu. Men det gör ingenting. Jag förstår ju att han är trött. Men när jag har ätit upp min frukost så ska jag se till att han kommer upp.
 
En sak jag inte berättat för er som jag gjort i en månad är att jag började en slags diet från friskvårdskonssulterna.Det är en diet där man dricker en shake på morgonen och en på kvällen och sedan beroende på vad det är för dag så äter man olika saker på dagarna. Man äter alltid mycket protein. Jag har provat en hel del dieter och jag måste säga att det här är den bästa jag har provat. På mina första två veckor gick jag ner 9kg! Jag vet att många nu kommer säga att det inte är sunt att gå ner så mycket på så kort tid men det är bara "kickstarten" som man går ner så mycket på. Sedan går iallafall jag ner ca 1 i kg i veckan eller mer "normalt". Jag skulle varmt rekomendera den här dieten då man absolut inte är hungrig, drinkarna går att dricka utan att man får kvälvningar som många andra drinkar i andra dieter kan göra. Den hjälper än också att lära sig äta rätt så man kan hålla sig kvar på den vikten man vill när man är klar. Många dieter bantar man väldigt mycket och när man väl äter minsta lilla eller börja äta mer "vanligt" så går man upp alla kilorna igen.
 
Jag är iallafall sjukt nöjd att jag valde att prova det här. Jag som dessutom har ett så enormt sötsug var knappt sugen på någoting under den här tiden som jag tagit den här dieten. Jag har dock 2 månader kvar på dieten och jag vet att jag kommer fuska då jag ska utomlands och det kommer vara svårt där att äta det som man ska. Men det kommer lösa sig.
 
En annan sak jag gillar med min nya livsstil är att jag känner mig mycket piggare. Om ni vill ha en före och efter bild så får ni gärna kommentera det. Eller, ja en bild från där jag är nu.
 
Jag är iallafall nöjd och stolt över mig själv att det gått så pass bra, trodde det skulle bli jobbigare men det har gått riktigt bra. Det svåraste har nog varit att få i sig allt man ska äta under en dag eller att man tackar nej till kunder som vill bjuda på en glass eller så. Kunderna kan bli ganska ledsna då det är en "social" grej för dem att fika tillsammans vilket jag förstår men jag gör det ju för en bra sak. Jag mår så mycket bättre av att inte äta den där glassen eller så.
 
Men nu ska jag väcka Rasmus så vi komemr iväg någon gång.
Ni får ha det så rba så hörs vi!
Kram!

» Semestern är bokad

Hej allesammans! Hoppas ni har en underbar sommar! Många av er har nog redan sommarlov eller semester. Men jag har en vecka kvar. Ska bli så skönt att få semester! Idag bokade faktiskt jag och Rasmus en stuga på Åland så vi kan sola, bada, fiska och bara ha det skönt. Vi funderade först på att åka till gotland men medeltidsveckan är precis den veckan som vi tänkte åka dit så då valde vi åland istället. Det ska iallafall bli jätteskönt, vi har velat så länge om vad vi ska göra på semestern. Eftersom Rasmus bara har en vecka så har vi inte all tid i världen. Vi har velat göra allt men det hinner man ju inte på en vecka. Vi har velat åka runt i Europa på en bilsemester typ, vi har velat åka till Mallorca och massa annat. Men nu äntligen så blev det bokat, en vecka innan semestern börja så kom vi fram till något. Vi är vekligen inte duktiga på att planera eller komma fram till saker och ting. Vi är ganska spontana båda två men lite spontan måste man vara. Men ibland är det bra att kunna planera lite iallafall.
 
Idag var jag iallafall och lämnade nycklarna till min gamla lägenhet. Känns sjukt skönt! Imorgon ska vi hyra släp och åka och hämta lite möbler hos Rasmus mamma och även hämta det sista från källaren i Fagersta. Så det är fullt upp. Men det ska verkligen bli skönt att allt blir klart med gamla lägenheten s¨man slipper tänka på den.
 
Jag skulle egentligen åka båt med Viktor imorgon men det får bli någon annan dag. På söndag ska jag jobba så då hinner jag inte heller med att åka båt. Men roligheterna får vänta så länge.
 
Nu ska jag nog gå och lägga mig om jag ska orka med imorgon. Får se om Rasmus orkar morgondagen. Han jobabr ju natt och kommer hem nu på morgonen och ska bara sova några få timmar. Men vi löser det nog.
 
Men ni får ha det så bra så hörs vi! Kramar!