» Nationella muntliga

Hej! Nu är jag påväg hem från stan. Jag har vart i skolan och haft mitt muntliga nationella i svenska som gick ganska bra. Får reda på betyget senare i veckan men jag klarade det iaf.:)

Sen drog jag till stan och kollade lite kläder, behlver en bikini tills när jag åker till Cypern på lördag.

Sen när jag kommer hem så ska jag plugga lite och sedan vara lite barnvakt:).

Inte så rolig dag men just nu händer det inte så mycket i mitt liv och har inte riktigt så mycket tid att skriva så utförluga blogginlägg. Men de kommer!:)

» Mot skolan!

 Hej nu har jag precis kommit hem ifrån Jonathan. Jag sov hos honom inatt. Jag skulle egentligen inte sova där men han var så ynklig igår^^. Han var lite sjuk så ville ha någon att sova med så jag ställde upp:). Han är ganska söt när han blir så ynklig hihi. Idag har jag i alla fall nationellt prov, muntliga och sen ska jag plugga den palliativa vården och göra den sista religionsuppgiften. SEN ÄR JAG KLAR I SKOLAN!:D
Eller jag har gjort massa uppgifter som jag måste lämna in till honom som är klara men annara så är jag klar då!:D Det ska bli så skönt att vara klar efterspom jag och min bästa vän åker till Cypern på lördag! Det blir jätte skönt att vara klar innan då. 
 
Jag hade tänkt plugga mer nu när jag inte har lika mycket i skolan. Men nu ska jag skriva ut mitt muntliga tal så ska jag sedan traska till skolan.
 
Men vi hörs senare!
 
Kram!