» Mitt jullov

Hej! Nu har jag äntligen städat klart i mitt rum, rensat alla garderober (tre stycken), slängt ut mattan och bokat en tvättstugstid imorgon. Men nu tänkte jag sätta mig och srktiva ner allting som jag varit med om dem senaste vekorna.
 
Vi kan börja med att på mellandagsrean så shoppade jag loss ordentlgt! Jag var först på juldagen på Elgiganten och köpte tre bärbara datorer, två till mina småsyskon som mamma hade gett mig pengar till och en dator till mig. Den har jag planerat att använda till plugg eftersom min skoldator är helt värdelös, man måste till exempel ha laddaren i för att den ska fungera. Jag hade dessutom planerat att söka in till sjuksköterkautbildningen till hösten och då måste jag ha en dator som jag kan plugga med, jag köpte därför ingen värsting dator men den får duga till bara plugg. Jag shoppade också lite kläder men det mesta utav klädera som jag shoppade under December blev köta redan innan julafon^^. 
 
Micke hjälpte mig också att beställa/bygga en stationär dator till mig som jag ska använda till att sufta, spela på och så. DEN ÄR JÄTTE SÖT OCH LITEN men vad nu Micke säger så är den ganska bra, bara jag byter t till ett lite bättre grafikkort så har jag en bra gamingdator^^. Så jag vill verkligen säga tack till micke och hans pappa som tog sif tid till att hjälpa mig att bygga en dator. Jag ska verkligen rekomendera att låta någnon SOM KAN bygga ihop en dator, man får så mycket mer för pengarna! Det är verkligen värt det och det är kul att få välja lite saker sjäv så som storlek och färg med mera. 
 
Nu tänkte jag berätta lite om nyår, jag firade nyår hos Mickes syster, hela hans tjocka släkt var där kändes det som haha, det var jätte trevligt med god mat och skratt och trevigt sällskap med lekar med mera men när det började närma sig tolvslaget så blev allt kaos. Mickes mamma trodde hon blev magsjuk (hela familjen hade haft magsjuka några dagar innan) och micke fick panik ont i magen och var tvungen att springa på toaletten så där stod jag och inte visste vart jag skulle ta vägen hahah. Men till slut kom Micke ut och vi gik sedn ut på altanen och kollade på fyverkerierna. Dock såg vi inte mycket i år och det kanske var för att det inte kändes om nyår eftersom det inte fanns någon snö. Det kändes knappt som julafton heller utan snö men men, det var trevligt ändå. 
Jag glömde också berätta att jag firade jul hos Micke på juldagen vilket var jtte trevligt, det var dock HUR MYCKT MAT SOM HELST! Hahah
 
Dagarna efter nyår så tog vi det lugnt, mamma var ju höggravid så vi försökte vara bara hos micke eller hos mig för att lätt kunna hjälpa mamma när hon skulle iväg till BB eftersom jag lovat att vara barnvakt. Men det var inte fören den 8e Januari som jag fick en lillebror vid namn Dante. han är hur söt som helst och jag är jätte glad att det blev en kille i familjen!
Här kommer en bildbomb på dante!
 
 
 
 
 
 
Imorgon blir han allts två veckor, med andra ord har jag gått i skolan i två veckor imorgon^^ xD.
 
Ni kanske har märkt att jag umgås mycket med Micke och jag skrev ju i inlägget tidigare att jag har en ojkvän och grattis till dem som gissat rätt, jag är tillsammans med Mikael och jag är väldigt lycklig med honom, har inte varit så här lycklig på flera år med någon, han vet verkligen hur man ska göra för att få mig att le, få mig att må bra och känna sig älskad. 
 
 
Jag kanske ska säga att jag har hur mycket plugg som helst, min lärare såg att vi var tvungna att bli klara med tre kurser inom två veckor vilket är väldigt mycket att göra så har inte mycket tid till annat. Det r dessutom mycket annat som är kretsat runt huvudet, jag ska bland annat på anställningsintervjuv på fredag så jag var idag till min gamla praktikplats och fixade fram en tjej som skulle kunna vara min referens. Jag sulle egentligen idag till min nya praktikplats, ett LSS-boende bara två minuter hemifrån. Men hon som skulle visa mig runt och så var sjuk men vi skulle ses nu på torsdag. Så känner att jag håller på att ramla in lite i vuxen livet med jobb med mera. Jag tar mer anvar, jag ska dessutom söka in till högskolerovet nu till våren så att jag lättare kommer in på programmet till hösten. 
 
En annan sak jag har gjort som fick mig att gråta utav lycka var att jag bytte efternamn! Nu har jag äntligen ingenting med min biologiska pappa och göra! Jag gick från Högberg till Strandberg som min mamma nu heter gift. Jag känner mig nu som en del i familjen även fast jagg var det innan så känns det annat nu. JAG ÄR SÅ LYCKLIG! Det jobbiga r nu att byta ID, förarbevis, bankkort, lemp för att få vningssköra med mera men det blir nog bra snart :).
 
Men nu ska jag prata lite med mamma om högskoleprovet så kanske hon vill betala högskoleprovet;) Får fjeska lite haha;)
 
Ni få ha det så bra så hörs vi snart igen, KRAM!

» Mycket har hänt

Hej! Jag har ju inte skriivit sen julafton och jag måste bara säga att även fast det är mindre ön en månad sen jag skrev så har mycket hänt i mitt liv! Jag har fått en lillebror vid namn Dante, jag har fått en underbar pojkvän som stöttar mig nu nnär jag har enormt mycket plugg, jag har fått ny praktikplats jag har bytt efternamn och jag har samtal med mera hos polisen. Och om inte det vore nog så är de snart nedräkning till STUDENTEN! Allt det här ska jag berätta ikväll för då ska jag banneme sätta mig ner och skriva ner detta. Jag får lägga plugget åt sidan en dag iaf. Men nu ska jag städa i mitt rum och hoppas att älsklingen min kommer snart och hjälper mig slänga ut min matta. 
Snart ska även mitt rum renoveras och bli fint! Jag funderar på en fototapet, vad tycker ni om den här?
 
Kom annars med försslag på hur jag ska tapetsera i mitt rum :)
 
Kram på er så länge så hörs vi!