» Stan nu

Hej idag blev det att gå upp tidigt för att åka till sjukhuset och ta spruta så nu är jag ganska öm i armen. Men det är ju bra att man får vaccin och så.

Nu är jag på väg till stan för att träffa David så får vi se vad som händer denna underbara Tisdag.
Igår var jag mef mamma till örebro och träffa vänner och sedan srog jag och mamma på kundkväll på Landora där vi hittade mycket inredningsgrejer;)

Men nu är jag snart framme så hörs senare kram!



» Tillbaka på rätt plats igen!

Hej är nu på praktiken på gamla vanliga stället alltså Björkbacken å bara gråter av glädje! Älskar att vara här! Mår så bra här! Jobbarkompisarna är underbara å boendena är aå sjukt underbara å roliga att man bara skrattar av glädje! Här vill jag jobba när jag gott klart utbildningen så enkelt är de!

Efter praktiken blir det attvträffa David som jag inte gjort på jätte länge! Ska bli jätte kul! Men nu är snart min rast slut så ska chilla ett tag å sen jobba vidare till klockan halv fyra. Hoppas alla mår bra så hörs vi senare! Kram!

Btw saknar en person väldigt mycket just nu..



» Leker i redigeringsprogramet

Hej idag har jag varit ledig. Jag har varit i skolan en stund för att jag skulle ha utvecklingssamtal men jag, mamma och Nellie fick reda på när vi var i skolan att min lärare var sjuk.. men vi fick prata lite med henne i telefonen så det löste sig tillslut med att jag fick ha ett eget samtal med henne efter lovet.
vi var också och handlade julklappar till mina småsyskon. De kommer nog bli jätte glada!!:)
Dick var Nellie tjurig och la sig några gånger och grät på golvet i varje affär vilket var lite mindre skoj..

Sen efter allt handlande så for vi till en parkering och övningskörde. Har kommit upp till treans växel;) För att inte ha övnibgskört på kankse ett år aå tycker jag att jag var jätte duktig ! Fick inte kärringstopp en enda gång;) Men känner mig inte redo än för bilvägar så mamma säger att jag kan men när jag tycker det blir för läskigt så säger jag att jag ibte kan å de blir typ kaos!!Men övning ger färdighet;)

Nu har jag precis gjort en video å ska precia börja leka i redigeringsprogramet! Hoppas ni har en fortsatt bra måndagskväll så får vi se om det kommer upp någon video eller ej;) Men vi hörs kram!!

» Mot Norrtälje!

Nu har vi precis firat min lillebror med släkten och sen kom Björn och hämtade mig och nu är vi på väg till Norrtälje för bilträff! Jag har verkligen bestämt mig att inte frysa! har två strumpor på mig, benvärmare, vinterskor, två tigths, en trekvarts tröja och vinterjackan. Har också med mig en tjocktröja i väskan ich halsduk, vantar och mössa! väl förberedd;) På träffen ska vi träffa linus, tobias och alexia bland annat. Ska bli kul att börja åka på bilträffar igen, längtat så sjukt mycket att få göra det här igen! Dock kommer dem bästa bilträffarna vara hemma i min stad;)
Men nu ska jag vara lite social så hörs vi sen kramar till er alla!



» Lillebror 10år!

Tjoo. Har inte skrivit på ett tag och det har varit för att jag har haft mycket och göra plus att jag försökt mig på videos och velat bli klar med dem istället för att skriva men insåg att det inte riktigt var min grej.
Men tänkte ställa frågan. Man blir väl van med att sitta och prata med sig själv in i en kamera men vill ni att jag provar lägga upp en video? Mest för skoj skull för att se om den blir bra. Vilket jag inte tror.

Idag har jag sovit borta, min lillebror fyllde år igår så firade honon innan jag drog. Han fick ett xbox 360 av familjen, typ fem spel av familjen å en skattkista med chokladbollar av mig^^
Ikväll KANSKE jag åker till Norrtälje på bilträff men vi får se:)
Nu ska jag vara lite social så hörs senare kram!
Bild från när vi skulle käka igår