» Bananpannkaka-recept

Hej! Idag så har jag haft en väldigt jobbig och tröttsam dag då man bara vill hem och lägga dig på soffan och inte röra sig därifrån resten av dagen. Så jag kände att jag behövde hitta på någon enkel och snabb maträtt så att man kan slappa hela kvällen sen. Då kom jag på att man kanske kan göra bananpannkakor som är både enkelt och gott. Det är dessutom inte massa ingredienser utan det är endast tre stycken.
 
Det du behöver:
2 ägg
1 banan
0,5 dl havregryn
 
Du kan också ta i lite vaniljpulver för att få pannkakorna lite sötare. Men de gjorde inte jag.
 
Du börjar med att mosa bananen med en gaffel.
 
Sedan tar du och knäcker äggen i en bunke och vispar ihop äggvitan och ägggulan.
 
 
Sedan tar du och häller i den mosade bananen i äggsmeten och blandar runt.
 
Så ska det se ut såhär.
 
Sedan blandar du i havregryn en. Man kan ha dubbelt så mycket havregryn som jag hade men det väljer man själv.
 
När smeten är klar ska den se ut ungefär såhär
 
Under tiden du steken pannkakorna som vanligt så kan du sköra några skivor frukt att ha över pannkakorna. Jag valde banan och jordgubbar.
 
Och såhär blev resultatet!
 
Jag kan varmt rekommendera detta! Sjukt gott och mättande. Vart proppmätt!
 
Men hoppas ni gillade ett sånt här inlägg. Ni får gärna berätta om ni provade bananpannkakorna. 
 
Men ni får ha det så bra så hörs vi. Kram!

» Tjatsex är väl okej?

Jag har tänkt på en sak den senaste tiden och har kommit fram till en sak som jag skulle vilja ta upp här. Det handlar faktiskt om ordet "tjatsex". Vad är just tjatsex och klassas det som våldtäkt eller ej?
 
Det jag vill veta och få reda på genom det här inlägget är vad ni tycker och tänker om just tjatsex. Men först vill jag själv säga lite ord vad jag tycker om detta. Jag tycker själv att tjatsex är en våldtäkt då personen tjatar till sig sexet. Med andra ord har personen sex mot sin egen vilja. Jag gissar på att många människor har varit med om det men själv inte reflekterat över ifall det är en våldtäkt eller ej. När det dessutom kan vara sin egna partner? Jag tror att folk inte tar det som våldtäkter då man "går med på det" . Man stretar alltså inte emot och gör motstånd. Men saken är ju den att man vill ju egentligen inte men man kanske inte orkar med att säga nej hela tiden? Man orkar inte bråka eller höra på tjatet. Så man ger med sig tillslut för att få lite frid och fröjd.
Men ett nej är ett nej och det måste man alltid acceptera! Jag kan inte förstå när man läser artiklar om "våldtäkter" men att fallet läggs ner då personen som påstår sig blev våldtagen inte sa nej tillräckligt tydligt. Många säger ju dessutom att vissa personer får skylla sig själva då dem har utmanande kläder eller går ut ensam sent en natt. Men vet ni vad? Oavsett vad man har på sig eller när man är ute om kvällarna så har inte någon person rätten att våldta någon. Det är ett fritt land och man ska få se ut hur som helst, man ska få vara vart som helst och när som helst. Ett nej är ett nej så lyssna på det!
 
Sen en annan sak. Det flesta pratar bara om att tjejer blir våldtagna. Men jag tror att minst lika många killar blir det men att det inte riktigt uppdagars då många knappt tror att killar kan bli våldtagna. Men såklart dem kan det! Dessutom så tror jag att när än kille blir våldtagen så skäms det väldigt mycket. Det verkar nästan vara en skam att få den stämpeln. Samma sak för tejerna, det är en skam. Men vi har försökt bygga upp en värld där man absolut inte ska skämmas för någonting dumt som någon annan gjort. Vi har kommit en bit men än är vi itne där. Många berättar tyvärr inte om händerlserna.
 
Som jag skrev tidigare om tjatsex så kan ju det gälla dem båda könen. Jag vet inte varför fallen då killar blir våldtagna inte uppdagars lika stort. Är det för att killar inte anmäler? Är det för att killar själva inte riktigt förstår att det som händer är en våldtäkt? Jag vet inte men har själv många teorier om detta.
 
Jag skulle gärna vilja höra vad ni tycker och vad ni tror. Men jag vill att vi tjejer och killar försöker stå upp och anmäla våldtäkter. För oavsett hur jobbigt det är så finns det alltid personer som stöttar än. Tillslut blir det bra. Det kan jag lova.
 
 

» Get to know me better tag

Här kommer en video där jag hoppas att ni ska få känna mig lite bättre.
 
Hoppas ni gillade den så hörs vi. Kram!

» Hemligheter

Hej på er! Jag har verkligen saknat er! Jag har inte skrivit på en månad nu! Och tro mig, massvis med saker har hänt som jag inte riktigt kan ta ännu. Så har lite hemlisar tills dess att allt är klart. Men nu ska vi inte prata mer om det. Imorgon blir det jobb, möte och ett hemligt möte som jag kan prata om lite senare. Men nu ska jag iallafall redigera klart en video som troligen kommer upp imorgon. Så ni får hålla utkik ;).
 
Dem senaste veckorna har jag haft fullt upp alltså som jag skrev om tidigare och i några veckor till kommer jag har fullt upp också så ni får ta det lungt. När alla hemlisar är klara så kommer bloggen kunna vara mer uppdaterad. Men jag kan iallafall berätta vad som händer i helgen. I helgen kommer tre kompisar till mig på fredag. En kommer ända från Jönköpingstrakten. Vi tänkte då ta en utgång på fredagen och sedan på lördagen kommer ännu en kompis hem till mig så då blir vi 5 pers hemma hos mig så får se vad vi hittar på då. En annan sak jag måste göra i helgen är faktiskt att packa till hemlisen.
 
Helgen efter det då det är påskhelgen ska jag och några kompisar ner till till Jönköping, till Elmia och se på bilutställningen. Ska bli jätteroligt eftersom det var säkert 4 år sen jag var där sist.
 
Men nu ska jag gå ut med min hund och sedan gå och lägga mig. Imorgon kommer videon upp så håll utkik!
Ni får ha det så bra så hörs vi, kram!