» plugg och skolböcker

Idag har det varit riktigt fint väder! Därför är det så tråkigt att sitta vid datan inne hela dagarna och plugga så idag tog jag med skolprylarna ut i fina solen! Det var riktigt skönt!
 
 
På eftermiddagen drog jag förbi skolan och mötte upp en tjej som jag köpte böcker av. Det gäller att passa på att köpa lite böcker nu innan alla andra ska ha dem till nästa termin. Så nu har jag fått hem en del böcker. Jag har även köpt några böcker från en tjej som skickade dem via posten som kom idag så nu har jag en hel drös böcker här hemma som jag inte egentligen har plats för. Så just nu ligger dem såhär och det är inte ens alla böcker.
 
 
 
Nu är det bara en dag kvar så nu är det bara kötta det sista och hoppas att man klarar tentorna imorgon, önska mig lycka till.
 
Nu ska jag ta och laga lite mat, tror det blir pasta sallad idag.
 
Ha det gött, hej!
 

» Paketdags!

Hej på er! Just nu är det slutspurten i skolan innan sommarlovet, jag har två tentor att skriva på fredag och en hemtenta som ska vara klart senast söndag så det finns lite att göra om vi säger så. Därför satt jag mig härom dagen på rasten på jobbet och unnade mig lite nätshopping då jag bara pluggat stenhårt dem senaste veckorna. Så idag fick jag hem paketen.
 
Det första är mineralfondation från Tikei som jag velat prova så länge! Jag har hört väldigt bra om dem så jag är glad att äntligen tog tag i att prova dem. Det fanns så många färger man kunde välja på så jag beställde ett litet provkit där man fick beställa 10 fondationsprov för 149:- och då fick man dessutom välja på en borste från dem. Jag valde en lite kabukiborste som jag tror är perfekt för att applicera fondation runt ögonen.  Nu ska det bli spännande att prova och se vilken färg som passar mig bäst.
 
 
 
Det andra paketet jag fick hem var från cocopanda. Jag har handlat från dem flera gånger tidigare och är alltid lika nöjd, billiga, snabb leverans och produkterna är hela när de kommer fram.
Denna gång beställde jag lite produkter från LA girl då jag hört att de har grymma concealers! Dessutom var min primer slut så kände att jag lika gärna kunde passa på att prova en primer därifrån.
 
Jag provade dessutom att beställa cocoa browns brun utan sol. Jag har provat deras brun utan sol tidigare och är riktigt nöjd men jag har aldrig provat deras extra dark så vi får se om det blir någon skillnad. Jag tänkte prova jämnföra med den jag har hemma som är den vanliga brun utan solen från dem.
 
Sen slinker nästan alltid en real techniques miracle complexion sponge ner när jag handlar därifrån. Jag tycker de är så svåra att hålla rena så därför köper jag hellre en ny lite oftare istället. Även fast dem är ganska dyra.
 
 
Nu ska jag fortsätta plugga en stund till så får jag exprimentera lite senare med produkterna.
 
Ha det gött, hej!