» Tråkinlägg

Hej allesammans! Nu sitter jag och pratar med Alexander. Jag ska strax gå och lägga mig. Imorgon är jag ledig men ska gå upp tidigt för att skjutsa iväg Rasmus till tåget eftersom han åker till Holland. Måste alltså gå upp tidigt på min enda lediga dag denna vecka. Men vad gör man inte för sin pojkvän. Sedan ska jag nog inte göra så mycket mer än att handla en födelsedagspresent till min lillasyster och tvätta och lite annat.Tänkte bara ta det lugnt inför jobbhelgen. Ska som sagt jobba hela midsommarhelgen men det gör mig ingenting. Skulle kunna jobba dag som natt för har ändå inget bättre för mig haha. När man väl jobbar har man ändå ingen riktig tid att fira midsommar. Och för den delen så tycker jag inte riktigt midsommar är något att fira. Har som sagt jobbat flera år i rad så kommer knappt ihåg hur man firar haha. Imorgon ska jag hämta mitt paket! Hoppas dessutom mitt andra paket hinner komma innan måndag. Jag ska börja med en sak nu på måndag som jag tänkte ta lite senare.
 
Imorgon ska jag faktiskt skriva om en speciell sak som jag tänkt på ett tag nu. Så kolla in bloggen då.
 
Men nu ska jag sova. Förlåt för ett sent inlägg.
 

» Festivaler

Hej allesammans! Idag har varit en lite små stressig dag. Allt skulle göras på en gång. 

Det börja med att vi hade tvättstugan mellan 13-17 men mellan tvättiden drog vi och handlade till Rasmus resa. Han behövde allt ifrån kläder och skor till sovsäck och liggunderlag. Så det tog ett tag att åka till alla affärer och leta efter allt. Rasmus ska var borta ca 5 dagar, han ska till Defqon i Holland. För er som inte vet vad de t så googla. Jag är inte så insatt men de är typ rave/festival för musik så som hardstyle, hardcore med mera. Han har längtat efter den här helgen så länge så är bog egentligen mer taggad än han att han ska åka iväg och sväva på moln i några dagar. 

Men iallafall, efter vi shoppat och tvättat klart då fick vi  fixa lite mat innan vi skulle storhandla. Sedan skulle vi egentligen byta bromsbelägg på min bil men de hann vi tyvärr inte. Det får bli en annan dag.

Men tillbaka till Defqon. Har ni någon gång varit på någon slags festival av något slag? Det finns ju en miljon olika festivaler bara i Sverige. Vilken har ni tyckt varit roligast att öka på och vad för slags genre på musik är det? Är faktiskt taggad på någon slags festival i sommar. Är nog lite försent att komma på det nu då alla biljetter med mera är slut men finns säkert någon biljett till någon festival ännu. Så vad rekommenderar ni? Skulle verkligen uppskatta om ni kom med förslag. 

Men nu ska jag kolla film och njuta av att rasmus faktiskt är hemma. Snart börjar en ny vecka och han och jag börjar jobba om varandra igen och sen reser han ju bort. Så tänkte ta vara på stunden.

Men ni får ha det så bra så hörs vi, kram!

» Träffar och serier

Hej allesammans! Nu har jag varit barnvakt i ett dygn så det är därför jag inte har kunnat blogga. Men nu har jag tiden. Just nu sitter jag och väntar på min kompis Kent som ska komma över nu ikväll och snacka lite skit och kolla på film och bara ha det skönt. Jag har faktiskt inte träffat Kent på säkert två månader snart. Ska bli riktigt roligt att ses igen men jag har haft så fullt upp att jag inte hunnit annat.
 
Under tiden jag väntar så kollar jag på en ny serie som heter 2 broke girls. Har ni sett den? Jag vet inte ännu vad jag tycker om den då jag sett så få avsnitt men jag ger den iallafall en chans. Har ni något förslag på en bra serie?
 
 
Från en sak till en annan, gillar ni bilträffar? Jag tycker det kan vara rooligt på vissa träffar men det finns så många träffar där det nästintill bara är "Volvo-ragagre" som kommer och det är inte riktigt min grej. Jag gillar mer när det är blandat och där det händer mer på träffen. Men det bästa av allt att träffa både gamla och nya människor med samma intresse. Det är en träff nu ikväll men jag känner att jag inte har lust att gå på den då vädret inte är med oss. Tyvärr kan vädret förstöra så mycket men så är det. Jag hoppas innerligt att det är fint väder under Power meet. Det är bland dem bästa helgerna på året. Jag bara älskar det! Jag är som ett barn på julafton då. Så ni får hålla tummarna åt mig att det är fint väder då. Förra året var det ca 20 grader varmt den helgen. Det komiska var att det var bara den helgen som det var fint väder under hela sommaren plus någon vecka i augusti. Men det verkar som det ska vara finare väder denna sommar. Vi har ju redan haft jättefint väder.
 
Men nu ska jag fortsätta kolla på 2 Broke Girls så att jag kan bestämma mig vad jag tycker. 
 
Men ni får ha det så bra så hörs vi! Kram!
 

» Äntligen flyttat klart!

Hej allesammans! Nu har jag inte bloggat på väldigt länge. Jag har äntligen tid med er. Jag är så sjukt trött efter allt flyttande och så men äntligen är allt klart. Kortfattat så flyttade jag först från Västerås till Fagersta då det var den lägenheten jag fick tag på eftersom det blev ganska bråttom att få tag på en ny lägenhet då jag och hyresvärden inte kommer överrens och missförstod varandra hela tiden. Som ni kanske förstår ville jag inte bo så långt bort från jobbet, det blev 14 mil per dag. Som tur var så hann jag inte ens bo i Fagersta i en vecka innan jag fick ett lägenhetserbjudande i Västerås. Jag blev riktigt glad! Jag och Rasmus tog lägenheten direkt och flyttade redan tre veckor senare. Så nu har jag bott i nya lägenheten i snart 2 veckor och jag ångrar inte en sekund att vi nu sitter med två hyror. Det är nämligen svårt att få tag på en lägenhet här i Västerås så då får man offra sig. Dock ringde dem från Fagersta och sa att vi troligen slapp en månad då nya hyresgästen ville flytta in tidigare. Så det var iallafall lite bättre.
 
Så nu bor jag och Rasmus här och vi har inte kommit iordning helt ännu men är svårt att ordna med lägenheten på vardagar då vi jobbar så olika och vi vill bestämma och ordna tillsammans.
 
Men vet ni? IMORGON ÄR DET FREDAG! Det ska bli så skönt då jag jobbat i 6 dagar i sträck och vi har på vår lediga tid haft fullt upp med lägenheten. Så den här helgen ska bli så skönt att vi inte har någonting planerat. Eller ja, vi ska vara barnvakt imorgon tills lördag lunch men annars så är det lungt. Vi får se vad vi hittar på. Men ibland kan det vara skönt att inte ha någonting planerat. Det är dessutom sista helgen innan Rasmus åker till Holland. Han åker på torsdagen innan midsommar så får inte fira midsommar med han iår. Men det gör inte så mycket, jag jobbar ändå hela helgen och jag tycker inte midsommar är något speciellt att fira. Jag har jobbat varje år så sen jag säkert var 16 år. Jag måste erkänna att midsomrarna i Norberg med min familj är supermysiga. Men det blir tyvärr inte av längre. 
 
Men nu har jag en fråga till er. Dem senaste dagarna har jag varit extremt extremt trött, jag har helt ärligt somnat när jag kommit hem så har behövt ha larm varje dag ifall jag somnar och inte vaknar fören flera timmar senare. Igår somnade jag halv 8 och vaknade halv 11. Jag brukar sedan ha svårt att sova på nätterna sedan men så är det absolut inte nu. Jag gick upp och duscha och gick och la mig sen. I fredags gick jag och la mig halv 7 på kvällen och vaknade inte fören halv 9 dagen efter! Jag fattar bara inte! Hur kan jag vara så trött? Någon som har en aning?
 
Men nu ska jag gå och göra mig en smoothie till imorgon. Eftersom jag ska vara barnvakt så skulle jag behöva gå tidigare från jobbet om mina föräldrar ska hitta åka till Stockholm. Så jag avslutar med min lunch. Så tänkte ta med mig en smoothie och dricka mellan kunderna någon gång. Vad har ni i er favvosmoothie? Denna gång tänkte jag köra på en mango och banan- smoothie.
 
Men ni får ha en bra kväll och så önskar jag er en bra helg. Vi får se när jag skriver igen. Vad händer för er i helgen? Här är en bild på min låtsaspappa, min lillasyster Nellie och min lillebror Dante. Det är Nellie och Dante som jag ska vara banrvakt för imorgon.
 
 
Massvis med kramar på er så hörs vi!