» Halva dagen i Huddinge

Hej, halva dagen har nu gått första dagen på karolinska universitetssjukhuset i Huddinge. Har varit en lugn förmiddag. Började 7:40 med ultraljud å så sen till CF-mottagningen och ta blodprover, blev bara 22 rör idag;) ska ta lite blodprover sen på eftermiddagen igen men inte så fasligt många blodprover än;).
Efter det fick vi käka frukost, väldigt efterlängtat var sjukt hungrig!



Sen fick jag träffa dietisten och snackade lite där i typ en timme och sedan fick jag träffa den biomedicinska analytikern som berättar hur jag ska ta hand om mina mediciner och medicinska apparater. Det tog typ tio minuter max. Sen blev det lunch och jag var verkligen inte hungrig men var tvungen att äta för att blodproverna ska bli korrekta sen. Så beställde lax och potatisgratäng.
Nu sitter vi och väntar på att sjukgymnasten ska komma och döda mig, brukar vara helt slut efteråt..!

Men ni får ha det så bra.så hörs vi när jag är på hotellet igen! kram på Er!



» Attendo park hotell- Inför årskontrollen

Hej! Sitter nu på Attendo Park hotell i Huddinge och kollar lite på tv och ska väl snart ta mig till sängen.
Nu undrar säker ni vad jag gör flera mil hemifrån? 
Jo, jag är på den årliga kontrollen som man gör varje år för att undersöka så att sjukdomen inte blivit värre.:)
Jag kommer vara här tills på tisdag och göra massa undersökningar..
 
Mitt Schema ser ut såhär:
Måndag:
07.40: Elastografi+ultraljud lever 
08.15: Lämna frågeformeläret inför årskontrollen till sjuksköterskan.
08.20: Provtagning
Ca 09.30: FRUKOST!! (Måste vara fasta innan)
10.00: Dietist
11.00: Biomedicinsk analytiker
12.00: LUNCH!!
13.00: Sjukgymnast
14.00: Kurator
15.00: Läkare
 
Min dag slutar alltså runt 16.00 och ni kan verkligen inte förstå hur trött man är då efter en sån dag!
 
Tisdag:
09.30: Lungröntgen
10.00: Psykolog
10.50: Spiometri
12.00 LUNCH!!
13.00: Sjukgymnast
13.45: Arbetsprov
15.00: Läkare
 
Och nu förstår jag att ni inte förstår någonting och om ni är så nyfikna är det bara fråga eller googla haha.
Långa dagar och man blir trött så får en timmes sovmorgon på onsdagen på praktiken, börjr 08.00 då ;)
 
Hotellet är helt okej, TV, Wi-Fi och lugnt och skönt! Så ska strax hoppa isäng, är här med snälla mamma som följer med. Nästa år måste jag åka själv tyvärr för då räknas jag inte som barn:(.
 
Aja är snäll och ger en ego bild från i fredags när jag lockade håret, brände mig dock så har ett fint märke på halsen...
Men ni får ha det så bra så hörs vi senare, snart dags för sängen, hejdå!

» Hockey!

Nu blir det att gå på den första hockeymatchen för VIK som jag egentligen hatar xD

» sammanfattning över helgen

Hej är jätte trött nu och ska egentligen sova nu. Börjar skolan imorgon kvart över åtta vilket inte är super roligt, min tidigaste dag i alla fall sen är min tidigaste halv elva tror jag! Nu ska jag i alla fall berätta om helgen, blev en.del.film och vila. i lördags blev det garaget en stund städade en dator, målade handtag med mera. Sen fick jag också se hur fort en liten radiostyrd bil kan gå på metanol ( tror de hette så)






säkert en rolig leksak om man gillar drifta och så.:) killar kommer alltid vara barn;)
dock var bilen grymt dyr, den kostade Ny runt 2000 vilket jag tycker den inte var värd:o.

Imorgon blir de studentmössprovning så får se hur stilig man kan bli;). sen har tydligen William lurat in mig på en hockeymatch imorgon;) för hans skull Jan jag väl kanske ställa upp, Har ändå inget att göra på kvällen sen:).

Men nu ska jag sova hörs!<3


» NI ÄR INTE ENSAMMA!

Hej idag är det fredagen den 13. Jag har lite problem med det där datumet, alltså just 13 Så fort jag hör eller ser just de talet så tänker jag på en viss persons födelsedag. Han fyller år nästa månad. Den jag pratar om är min biologiska pappa som jag just nu känner att jag aldrig mer vill träffa. Vissa som läser min blogg vet vad han har gjort men vill inte att folk ska tro att jag söker uppmärksamhet så berättar inte varför jag inte vill träffa honom någonting mer. Jag kan prata om det och så, det känns som att jag växer några centimeter extra när jag har berättat det än en gång, jag blir liksom starkare. Så om någon vill veta så är det bara kommentera eller skriva till min kik emzeeyy.
 
Jag funderade först på att skriva om allt som händer i mitt liv, hur mycket han påverkar mig varje dag men valde att fokusera er på min sjukdom annars blir de lätt att man får kommentarer om att jag bara söker uppmärkamhet. Men så är det inte! Jag startade bloggen för att kunna förmedla att man inte är ensam med att ha en sjukdom. Min sjukdom är ganska ovanlig och ett tag trodde jag att jag var typ den enda i sverige som hade den sjukdomen men sen fick jag reda på att det absolut inte var så. Dock är det inte bra för personer som har cystiskt fibros som jag att träffas i verkligheten för det kan påverka och tydligen kan man bli mer sjuk då:/. 
 
Jag ska troligen berätta vad som hänt lite senare men ska känna att jag har kött på benen för att göra de först för har redan nu fått några kommentarer om att jag försöker få uppmärksamhet och visst försöker få en viss slags uppmärksamhet och det är att dem som tror att dem är ensamma om att vara utsatt för någonting, en sjukdom eller också händelser så som misshandlad av föräldrar eller dyligt! NI ÄR INTE ENSAMMA!!!
 
 Nu vill jag ha hjälp från er! Tycker ni att jag ska berätta om de andra som jag varit med om så att andra kan ta del av det och förstå att man inte är ensam och så att andra ska kunna förstå hur svårt det är att släppa det och gå vidare och glömma, hur det är att leva med det i vardagern med mera. Samma så med sjukdomen. Kommentera snälla vad ni tycker, skulle vara guld värt!<3
 

» En hälsning från oss!

Hej! Nu så har jag kommit hem från att träffat Robin på stan:). Han och jag var först på stan en stund själv och kollade på kläder till honom:). Sen kom hans mamma för vi behövde seriöst hjälp! Så till slut blev det ett par byxor på H&M och sen drog vi till NewYorker och där köpte han två shorts, två tshirts, en jacka och ett linne tror jag :) Sen stod vi ärligt i en halvtimme och provade solglasögon! Vi hittade jätte roliga och fina och de var jätte billigt! SÅ han och jag köpte för skoj skull ett par fejkglasögon och ett par vanliga solglasögon^^.
 
Sen drog hans mamma hem och vi sa hejdå och drog och spatsera med nya brillorna. Sen drog vi till donken och köpte typ varsin cheese och sen tog vi bilder på oss, vi är så söta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men Vi ville i alla fall hälsa till er att ni ska ha en grym helg!
Hejdå!!<3

» Cat VS Dog?

Kom nyss hem igen. Jag mamam och Adam var och motionerade valparna på gräsmattan:) Man sprang runt och lekte så nu känns det som att jag har tränat eller någonting sånt hahah xD
 
 
När jag kom hem fick alla ta lite hundgodis, Frolic. Katten fick också prova och hon åt det och verkade tycka om det!:O
Min familj tror att vår katt Cherry tror att hon är en Chihuahua vilket hon verkligen verkar vara! Hon springer runt omkring hundarna hela tiden, hon kan sitt, ligg och rulla runt. Hon dricker inte från hennes vattenskål utan hundarnas. Nu när valparna var mindre låg hon ofta och tvättade dem. Det är så mycket mer! Hon är min lilla hund^^. 
 
Men nu måste jag duscha efter de där träningspasset och sedan ska jag till stan och träffa Robin! :d
Ni får ha det görr, Hejdå!
 

» Sommaren 2013 - Längtar tillbaka!

Längtar tillbaka till..


...Alla gånger jag arbetade som funtionär på streetrace SM..
 
 
 
 
 
...Den gången jag fick åka med TTR jompa ett race på banan i Tierp...
Har inte fått någon bra bild av Björn än så snor tvp bilder från honom^^
 
 
 
 
...värmen...
 
...sommarkvällarna...
 
 
 
 
..personerna och dagarna i Norberg...
 
 
 
 
 
 
 
 
...Mina upptåg med mina nära vänner...
Sista bilden har Bjrön gjort, jätte fin!
 
 
 
 
...Power meet och andra bilträffar...
Ganska många bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...soliga "baddagar"...
 
 
 
 
...och flummiga bilturer med roligt folk... 
 
Jag har säker glömt hur mycket saker som helst, Turkiet resan räknade jag inte ens med men det hoppas jag att alla vet att jag längtar tillbaka till!
 
Nu vill jag gärna veta vad just ni längtar efter som ni gjort eller någonting sånt nu under sommaren! Kommentera gärna de!:D
 
Nu är som sagt sommaren över, det är fortfarande ganska varmt men löven börjar falla och hösten kommer smygandes. Men jag längtar faktiskt efter vintern, den är mysig. Hösten den med, man kan liksom dricka the eller varm choklad och mysa in sig i ett varmt täcke med någon man tycker om och se film. Det kan man ju både på hösten och vintern, ja hela året om men jag tycker att det är mysiga under just hösten och vintern. Men sen kan jag tycka att hösten är en väldigt fin årstid med alla färger och så. Kanske dagt att fota lite nu när man köpt en systemkamera? ;) 
 
Haha jag vet att det blev ett långt inlägg med många bilder men jag hoppas ni stod ut i alla fall!
 
Hörs senare kram!

» Myser med valpar innan läggdags

Nu har jag precis kommit hem efter att jag först drog till coop och sen drog jag bara hem och lämna lite saker och så sen så fråga en liten vän om jag ville komma över och ses en liten stind vilket jag gjorde. Så var hos Tobias en stund ovh nu är jag hemma igen. 
 
Innan jag drog iväg så sa jag cokså hejdå till Piggelin och Twister som fick nya hem idag. det kom en tår när Twister skulle åka. Att man ska bli så fast vid vissa bebisar! Hjärtat pricker och går av att se valparna försvinna ifrån oss. Men vi vet att dem kommer att få ett bra hem nu. Men det är ändå jobbigt!
 
 
Juste om det är någon som är intresserade av en labradorvalp så har vi två svarta tikar kvar, en brun tik som ska ut på halv foder och en brun hane. Kommentera här om ni är intresserade!
 
Men nu ska jag säga hejdå och godnatt för nu ska jag sova så att jag orkar med att gå upp imorgon. Jag börjar sju eller åtta jag får typ välja sj'älv. Jag behöver inte ens komma om jag itne vill^^. Hahah men behöver vara där för att lära mig ju ^^. Ska ju bara vara där i två veckor till sen byter jag ju tillbaka till min gamla praktikplats:).
 
Så ni får sova så gott nu! BYE!<3

» Den här månaden-Haul

Hej! Nu är det så att jag hade tänkt att berätta lite vad jag gjort den senaste månaden genom en till haul! Det kommer vara saker till skolan och kläder. Låt oss börja!
 
För typ en månad sen eller lite mer så var jag på en marknad elelr vad man ska säga det i stan. Jag var där i tre dagar. Första dagen köpte jag ett linne, ett likadant linne köpte jag dagen efter fast svart för att jag inte kunde bestämma mig. Så det blev ett vitt och ett svart sånt här linne!
Den här modellen är lite längre än vissa andra Jack daniels linnen. Jag köpte dem här linnena hos ett svenskt företag eller vad man nu ska kalla det som åker runt och säljer kläder på marknader och så. Min kompis tjej köpte ett lite kortare jack daniels linne på ett annat stäle men då var hon tvungen att sy ihop nästan hela plagget själv för att sömmarna på båda sidorna hade gått upp. Så antar att mitt linne har lite bättre kvalitet och är ett mer seriöst "företag".
Sen den sista dagen så tyckte mina kompisar att det var en speciell tröja som passade lite extra på mig. dem tycker jag ofta går i lysande kläder så då tyckte dem att den här tjöran passade lite exra mycket på mig.
Det är alltså en jätte mysig tröja med skrikrosa luva och armar! Inte en tröja man kan ha varje dag men jätte skön är den verkligen! Den kotade bara 150 kronor!
 
När jag hade kommit hem från Turkiet blev det dags att köpa skolsaker. så jag sprang runt med min kompis William  och letade efter en kalender och hittade till slut en man gör själv och då köpte jag den på Åhlens för 129 kr.
 
 
Jag tycker det är lättare när den är gjord på det här sättet för då står det en liten siffra i varje ruta. Det är för klockan så kan man skriva vad man ska gör lite varje timme om man nu har en sån fullspäckad dag.
När jag ändå var på Åhlens så köpte jag också ett nytt torrschampoo som jag ville prova, Jag har tidigare haft ett torrschampoo från Batiste vilket var jätte bra men man fick nästan vitt hår av det så tänkte först prova batistet torrschampoo för brunetter men har också hört bra saker från proffs så köpte det. Men jag har bara provat det två gånger men är inte allt nöjd en då länge. På proffs torrschampoo står det att det är för oligt hår vilket jag har men jag tycker inte att man får samma rena och fräscha känsla som jag fick av batiste men får se vad jag tycker längre fram när jag använt det mer.
 
Sen på kvällen när jag kom hem så kom Björn till mig och då åkte vi iväg till Maxi och köpte lite pennor och så. Det första pennsättet är fyra stiftpennor. Kanske inte dem bästa men dem kostade bara 10 kronor så tycker det är värt pengarna. 
 
Sen köpte jag ett set med 10 pennor, allt ifrån stift till tusch till bläck. Man fick också med ett sudd och stift till stiftpennan. Det sättet kostade 20 kronor vilket inte heller var dyrt.
 
Sen är jag en sån tjej som älskar färger och jag tycker det är lättare och roligare att pugga med färger så jag köpte 30 st tuschpennor för bara 20 kr! Det var jätte billigt, visst det är kanske inte det bästa pennorna. jag skulle itne köpt dem om jag skulle rita och så med dem men om man bara ska fylla i ord och så när man pluggar så är det pperfekta pennor:).
 
Jag är också en sån tös som tappar bort sudd HELA TIDEN så jag köpte två sudd för typ 5 spänn vilket är typ gratis xD Jag har sånna sudd hemma och dem är jätte bra! jag hatar sudd som är skit kassa att sudda med..
 
Den första veckan som börja efter att jag kom hem från Turkiet var det praktik som gällde för mig. det var jätte kul med en ny praktikplats och så. Men sen när helgen kom märkte jag att jag inte hade ett par jeans kvar typ! Alla var sönder eller någonting sånt så jag och Björn fick kasta oss till affärer och då på Lager 157 köpte kjag ett par svarta jeans som är jätte sköna, det är stretch och då känns det som typ tigths eller mjukisbyxor. Det är ganska hög midja också vilket jag kan tycka är ganska skönt ibland.Dem kostade 300 kronor.
 
Sen köpte jag också ett par jeans som jag har sen tidigare fast en lite ljusare modell. Dem kostade 150 kronor. 
 
Sen drog vi in på H&M och där köpte jag ett par vanliga svarta tights som är bra att ha för det kan man ha till typ allt:). Dem kostade 80 kronor.
 
Sen har jag köpt en Jeansstjorta från H&M men kommer dock inte ihåg när. jag tror det var när jag skulle köpa bikinis men blev fast och var tvungen att köpa den för att över huvud taget ta mig ifrån affären xD
Mörk bild på den men det är i alla fall en ljus jeansstjorta.
 
Aja sen ska jag berätta att jag fått en jätte fin present av min kära vän David. När jag och jag var på stan så drog vi till Ur&penn för att jag ville kolla vad som fanns där eftersom det var alla smycken för 20 kronor. Då köpte jag det här armbandet till mig själv.
 
Jag fick också en jätte söt ring av David som det är ett kors på(älskar kors)
Så tack Kära David för presenten:).
 
Nu ska jag springa och hjälpa mamma lite för snart kommer en valpköpare och ska ta hem en valp.Den som får ett hem idag är piggelin!
 
Så vi får höras senare!
Kram på ER!
 

» Turkiet 2013-haul

Hej mina goda vänner! Det var ett tag sen eller hur?
Jag är just nu hemma från praktiken och är sjuk. Idag kommer två familjer till och hämtar hundvalpar så nu är det inte många kvar.:(
 
Jag har som sagt inte bloggat på ett tag..en månad typ, jag har itne bloggat sen jag åkte till Turkiet som var den 17 Augusti. Men nu tänkte jag gottgöra er med att berätta lite vad jag har gjort och visa lite bilder på vad jag köpte i turkiet och vad jag gjorde där.
 
Vi kan börja med att jag och mina kompisar, Sandra, David, William och Björn sprang runt som yra hönor i hela stan för att leta efter en bikini som jag verkligen behövde inför resan. Tillslut hittade jag och Björn tre överdelar och en underdel. Dem första Överdelarna är likadana fast olika färger och ser ut så här.
 
Dem var på rean så dem kostade bara 100kr styck, dock gick en bikini sönder så var tvungen att sy lite vid bygeln men det gör inget:). Man fick med band som man både kunde ha runt halsen och två andra band som man var som vanliga Bh-band.
 
Sen drog vi till Stadium och då hittade jag en bikini från från Race marine som va en bikini med ett litet sjömanstema, rött, vitt och marinblått. Bikinin skulle kosta 75kr/del men jag fick betala 75kr för båda!:D
 
 Sen är jag en sån tjej som bränner mig lätt i solen. Jag var i Egypten i januari eller februari någon gång och då brände jag mig så pass att jag fick brännblåsor och fick ta mig till något apotek och då fick jag ta massa salvor och inte vara i solen på flera dagar. Det var inte det roligaste ska jag säga!
Men i alla fall så köpte mamma massa kylbalsam, solskyddsfaktor och också en after sun. Jag har bränt mig några gånger under sommaren och då har jag såsat på lite after sun som Björn har haft och dagen efter så är jag knappt röd längre!:D
 
Om man varit i solen en hel dag så blir man lätt torr sådå köpte mamma en summenr glow nourishing lotion från Dove som är en body lotion som man blir brunare av. det är inte en brun utan sol utan den här ger en stegvis brunhet så att man inte får dem där ränderna som man kan få av brun utan sol. Jag tycker den är jätte bra, den återfuntade min hud jätte bra och den gav en bra stegvis brunhet. Den var lätt att såsa på sig och man fick ett jämnt resultat. Det man ska tänka på är att man inte ska klä på sig massa kläder efter man har såsat på sig den för då kan kläderna bli en nyans brunare vilket inte är så smexigt;).
 
Sen måste man ha en bra kamera när man ska åka så köpte en kamera på Siba. Det var en kampanj i bara några dagar så kameran (Nikon D3200), ett objektiv, en kameraväska och en adapter som gör att alla bilder kommer automatiskt till mobilen och jag kan också ta kort med systemkameran genom mobilen. Allt de kostade 3490 kronor och ordinariepris på kameran nu är på 3990 kr så det var en riktigt riktigt bra affär!
 
Den 17 Augusti så flög i runt 06:00 till Marmaris i Turkiet. När vi väl kom fram hade jag glömt att ta med mig ett par svalare skor. Jag åkte i mina höga adidas tyg skor vilket inte är så jätte svalt när det är 40 grader i skuggan..Sen hade jag också mina läder gladiator sandaler med mig vilket också var för varmt så då fick vi vackertgå och leta efter ett par flippflopp eller liknande och då blev det dem här rosa rutiga med kedjemönster på det som är runt fötterna när man har dem på sig. Dem kostade runt 50-60 svenska kronor. Jag kommer inte rikgit ihåg vad dem kostade. Men det var bara ett måste att ha där och jag tycker att dem var hyffsat snygga.
 
På dagarna så var vi mest och solade och verkligen stekte i värmen. Man skulle egentligen inte steka i solen mellan 11-14 mitt på dagen men de gjorde vi ändå..:$
På kvällarna då vi låtsades att det var svalare (vilket det typ inte var) s¨drog vi ut och shoppade. Vi shoppade mycket till mina syskon som itne fick följa med. Varför dem inte fick följa med var för att jag har ju som sagt en lungsjukdom och då frågade Min stora dag mig vad min största dröm var.Min stora dag är en organisation som hjälper sjuka barn att få uppfylla sina drömmar. Min dröm är/var att få simma med delfiner och då fick jag åka ner till Turkiet och göra det. Dem betalade alltså hela resa men dem kunde inte betala för HELA min stora familj så blev bara mamma och min låtsaspappa vilket var jätte mysigt. 
Men då shoppade vi som sagt lite mer till mina syskon, vi köpte bland annat kläder och smycken till dem.
Jag köpte inte så mycket i Turkiet eftersom jag tycker det är jobbigt att pruta. Jag VET att dem tar ett jätte högt pris och att man ska pruta men jag tycker det bara är jobbigt. Varför inte bara ha prislappar?! Men jag köpte i alla fall lite i sånna affärer som dem hade prissatt varorna. Jag var bland annat i en klädesoutlet som hette MGM outlet. Jag hottade många fina jeansshorts men storlekarna var ju jätte konstiga. Jätte stora i midjan och jätte små runt låren och om man tog i den storleken som man hade runt midjan så skulle man behövt ha sugrör som lår..:/ Men sen hittade jag ett tublinne som var i en typ korallröd färg som jag tyckte ar jätte fin. Den kostade bara 18 turkiska Lira och det är ungefär 67 kr. 
 
 
Sen hittade jag en jätte söt affär med sovenirer och smycken där jag shoppade fyra armband för 37 svenska kronor, alltså 10 turkiska lira. I varje armband så var det massor av turkiska ogon som heter det onda ögat som skyddar mot allt ont enligt turkisk reigion.
 
Jag skulle som sagt simma med delfiner vilket jag gjorde men bilder på det har jag på den andra systemkameran så fixar bilder senare. men jag köpte en sovenir som visar att jag var i Marmaris i Turkiet och att jag fick simma me delfiner och då köpte jag den här soveniren som kostade också 18 lira vilket motsvarar runt 67 svenska kronor. 
 
På tisdagen den 20 Augusti så åkte vi iväg på en utflyckt till Dalyan vilket är en jätte fin flod där vi fick åka båt och kolla på historiska saker så som kungagravar. Vi fick också träffa STORA sköldpaddor som de kastade fisk åt så att dem kom riktigt nära båtarna vi satt på. Jag fick några gulliga bilder på det men det var svårt att ta kort på dem.
Vi fick också åka och bada i lerbad. Mamma som är gravid fick tyvärr inte och då stannade Lasse också kvar på "land" så det var bara jag som badade i leran. man fick först gå ner i ett vatten, i vattnet var det runt 37 grader sa dem året runt. mat tog sen lera från botten och såsade på hela kroppen, i ansiktet också. Sen skulle man gå upp och ha kvar leran på kroppen och låta det torka. Då såg man ut som en grottmänniska vilket alla gjorde haha. Sen när man hade torkat helt om man kände stel av leran så fick man gå och duscha och då hade man "duschat av tio år" så man skulle se tio år yngre ut men då ska jag se runt 7-8 år ut just nu ;). Men man kände sig jätte len och mjuk och man kände att det var jätte skönt och bra för huden.:) Har bättre bilder men här ser ni ungerfär hur det ser ut på ett lerbad:P
 
 
 
 
Vi käkade och alla svenskar, norskar och danskar på en restaurang. Jag käkade kyckling vilket var typ det ända jag åt under hela den veckan. Jag hade sett på Facebook att alla som var i Turkiet inte skulle äta kycklingen men alla vi lärde känna på hotellet och hela min familj käkade kyckling för fullt eftersom det var typ det som var godast.
 
Sen drog vi och badade med båten till en jätte jätte fin stand och så fick vi bada i havet vid stora vågar. Mamma i sitt nötskal visade hur man ska stå för att inte följa med vågorna hahah "stå som en krabba hahah!". Nu vet ni det knepet också, det fungerade också! ;) xD
Det kom en fotograf och tog kort på oss för 11 lir så vi köpte ett kort till mig!
Framsidan
Baksidan
 

bilder på resan får ni sen!
 
Sen på vägen hem så köpte vi lite godis på taxfreen och jag köpte också ett borstsätt från Beuty Needs där man fick med 14 olika slags borstar. Allt ifrån puder, rouge, ögon, ögonbrynsborstar till läppenslar och eyelinerpenslar. den kostade 169 kronor vilket är INGENTING för borstar och dem var jätte lena och mjuka!
 
 
När jag satt mig på planet var det en i besättnignen som frågade om jag var Emma. Jag blev förvånad och chockad och blev rädd att Min Stora Dag skulle möta upp mig med filmkameror eller någonting på Arlanda! Greps då i några sekunder av panik för det hade jag verkligen inte lust med! Men som tur var det bara en present jag fick av besetningen. En styrman kom och gav mig en karta över Europa och där hade dem ritat vägen vi flög hem till sverige igen och också vilket plan vi åkte, hur fort det gick med mera. Jag fick också en hälsning där det stod
 
 
Men nu har jag berättat lite om turkiet och vad jag köpte där. Jag ska som sagt lägga ut lite bilder från när jag simmade med delfinerna och lite över utflyckten till floden dalyan.
 
Men ni får ha det så bra så hörs vi senare! kram på ER!
 

» Fredag den 6/9-2013

Hej! sitter nu och äter frukost och ska snart dra och duscha! Börjar klockan tio över tolv öch slutar tio över två^^ Har bara en lektion och de är matte. efter skolan ska jag vara social med Sandra till typ kvart över tre då hennes buss går till hennes pojkvän.:) så blir de att skynda att cykla hem för att hjälpa mamma eftersom det kommer valpköpare klockan 16:00. Sen ska jag träffa är underbar vän och ska kanske sova där, vi får se!
 
Inatt innan jag skulle sova så pratade jag björn och han gjorde mig jätte lycklig! Han har bokat så att han och jag ska se smurfarna 2 på bio i 3D!:D LYCKLIG SOM F*N!
 
Om någon har lust att ses i helgen är de bara höra av sig via kik, sms, facebook eller här^^
 
Men nu ska jag skynda in i duschen så hörs vi sen kram!

» Matte i två timmar!

Sitter nu och ska ha matte i skolan. Vi började klockan ett men matteläraren har inte kommit än och nu är klockan snart halv:/ 
 
OCH JAG VET att jag inte skrivit på jätte jätte jätte länge och jag SKA uppdatera vad jag gjort hela månaden i augusti!
Jag har ju varit i Turkiet en vecka och sola, badat och framförallt simmat med delfiner!
Sen har jag börjat skolan den här veckan och veckan innan så praktiserade jag på den nya praktiken. Men jag berättar mer om det för nu kom läraren!:)
 
Hörs sen kram!