» Min semester

Hej mina smurfar! Jag tänkte nu berätta lite om vad jag gjorde på min semester och kommer även boomba med lite bilder, dock bara från mobilen då min kamera är nedpackad. Hoppas ni kommer gilla det!
 
Jag tog bara 10 dagars semester i slutet av juli och då hade jag ett fullsmäckat schema. 
 
Onsdag: Jag, Jonathan och Kent åkte tidigt på morgonen ner till Värnamo där vi skulle tillbringa några dagar i en stuga på en camping. Vi åkte dessutom och kolla in lite affärer i Borås och gick runt i Värnamo för att se vad som fanns där. Campingen låg jättenära en fin liten sjö eller vad det nu var som vi gick runt.
 
Torsdag: Vi åkte till Gekås i Ullared och shoppade i ca 6-9 timmar! Jag shoppade mest! Att killarna orkade med mig! Men det avr riktigt skönt men ont i fötterna fick man!
 
Fredag. Ännu en dag på Gekås som inte blev så lång...ca bara 6timmar...Men som sagt det är roligt och finns så mycket grejer. Dock tyckte inte min plånbok om dem två dagarna. 
 
Lördag: Tidigt på morgonen börja vi åka tillbaka till Västerås igen. Senare på kvällen åkte jag och Jonathan på en överraskning med min familj. Vi hade vetat i över en månad att vi skulle på den där överraskningen så jag höll på att spricka av nyfikenhet. Överraskningen var att vi alla åkte på en Räkbåt på Mälaren med trobadur och frossade massa räkor.
 
 
Söndag: Upp tidigt igen och åka till mamma för att börja bilresan upp i landet. Första stoppet blev i Hölick där jag för ca 12år sen lärde mig cykla! Där finns det en fin strand som vi gick till och skulle fika. Men det blev en kort visit då det började regna tyvärr.
 
 
 
 
 
 
 
 Och ja, min knäppa familj gömde sig under bordet för att skydda sig ifrån regnet...
 
Men sedan åkte vi vidare till Campingen i Indal som ligger utanför Sundsvall. Jag kan söga att det inte var en rolig camping att bo på. Det fanns ingenting, inte ens kastruller elelr knivar eller någonting helt enkelt. Det stod på deras hemsida att det skulle finnas ett servicehus med köksredskap men det fanns typ en stekpanna bara. Men men det var en rolig upplevelse som vi skrattar åt idag. Att till exempel skära kassler med en plastkniv var inte en hitt. Haha.
 
 
 
 
Måndag: Den här dagen var en riktig utflyktsdag. Först åkte vi till höga kustenbron och fikade och hade mysigt medans vi såg utsikten, 
 
 
 
 
Sedan åkte vi vidare till Norrfälsviken som är en jätte fin fiskeby och fin stor camping.
 
 
 
 
Tisdag: Den här dagen spenderade vi mest med vänner Men vi åkte också upp väldigt nära där jag bott förut. Lång upp på ett berg som heter Vårdkasen. Där är det väldigt fin utsikt.
 
 
 
 
Onsdag: Den här dagen skulle vi egentligen åka båt till en fin ö men det var för dåligt väder för de så vi tog en shoppingrunda i Birsta och sedan träffade vi vänner på kvällen på ett ställe som heter Saltön som litter precis vid havet i Härnösand.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Torsdag: Dagen då det var tårar som kom från många familjemedlemmar. Hela min familj älskar Härnsand och vill bo här igen. Jag ska fltta dit en vacker dag!
 
På helgen kom Kent och vi hjälptes åt att städa HELA lägenheten från topp till tå då jag hade visning sedan på måndagen. Det tog tid, gud va nogranna vi var. Och duktiga! Tack Kent för hjälpen!
 
Så min semester var extremt rolig och jag ängrar inte en sekund utav den. Hoppas ni haft en bra sommar.
 
Nu ska jag gå ner i källaren och hämta lite fler flyttkartonger och sedan gå och duscha och göra sig klar inför jobbet imorgon. Tagga min sista delade tur, 7.15-22! Kommer sakna att jobba den här helgen då den är helt underbar. Älskar den här helgen och människorna jag jobabr med då.
 
Men nu måste jag fixa det här så att jag hinner. Ha det bra! Kram!
 
 

» Livet just nu

Hej mina vänner! Jag har valt att inte skriva på väldigt länge. Det har hänt saker i mitt liv som har gjort att jag mått väldigt dåligt. För att jag inte ska gå under helt så har jag varit tvungen att fokusera på bara mig och mitt liv. Jag har iprincip jobbat, varit hemma och varit med kompisar när jag orkat. Jag har inte ens orkat packa så börjar känna mig lite stressad för att jag sa hinna med att packa klart innan jag flyttar nästa vecka. 
 
Det är jätte gulligt att jag fått kommentarer om att jag är saknad. Det värmer så sjukt mycket!
 
Men jag tänkte berätta lite om vad som hänt. Jag tänker inte berätta i detalj eller alla saker som hänt för vill inte att ni ska tycka synd om mig. När jag tänker efter är det inte så många jättejobbiga saker som hänt men du vet när man har flera jobbiga saker i livet blir det lätt att en liten grej till gör att det rinner över. Men ni får tycka jag är hur töntig som helst. Jag mådde och mår fortfarande inte bra så jag orkae helt enkelt inte blogga.
 
Men vi börjar med att jag har haft det jättestressigt och jobbigt på jobbet nu under sommaren. Vikarier är underbara och hjälpsamma men vissa passar inte inom vården och gör att det blir jobbigt för både kunderna men även personalen. Jag har många dagar behövt stressa och jobba för nästan två personer för att det ska gå ihop. Man orkar inte att jobba så en hel sommar. Så jag är jätteglad att sommaren är över. Men det har tagit på krafterna. Man är helt slut efter och även innan jobbet. 
 
Sedan så har det hänt lite smågrejer som jag inte orkar gå in på. Det är lite om det förflutna tyvärr. Sedan så har jag och jonathan flyttat isär och är inte tillsammans längre. Det har också tagit hårt på mig men vi insåg båda två att det inte fungerade. Han och jag tröck ner varndra psykiskt då vi inte mådde bra, framförallt inte han om jag skrivit om tidigare. För att jag inte skulle gå in i väggen eller någonting sånt var vi tvugna att avsluta och bry oss om oss själva. Men vi är självklart jättebra vänner och vi bråkar inte eller någonting sånt. 
 
En annan sak jag är ledsen över är att jag inte kan ha kvar min hund nu när jag bor själv. Hon bor nu hos mamma där jag vet att hon har det bra med sin dotter som mamma äger. Det känns tomt men får helt enkelt vänja mig.
 
Så mycket har hänt och jag har som sagt inte många bra. vill som sagt inte gå in på allt men ville att ni skulle ha en liten överblick om vad som hänt. Men jag ska försöka skriva lite ibland men det efter efter den mån hur jag mår. Men jag hoppas ni förstår mig och kan acceptera det här. Har fått mycket elaka kommentarer den senaste tiden och vill inte ha fler såna kommentarer. För då tar jag bort bloggen helt. Inte för att jag tar åt mig av kommentarerna utan jag orkar bara inte med dem kommentarerna just nu när livet inte är på topp. 
 
Men jag tänkte nu avsluta med att berätta lite roliga nyheter som kommer hända i mitt liv.
 
En sak är ju såklart att jag ska flytta. Det är ju såklart jätteroligt och skönt när allt väl är klart men just nu känns det tungt för att jag känner mig lite stressad. Men jag vet att det komemr gå bra. 
Sen den 1 september blir jag fast anstlld på mitt jobb! Jippi, efter ett år! Jag har dessutom velat jobba dag i över ett halvår i alla fall och ska nu få börja jobba 100% dagtid. Känns overkligt och är väldigt lättad!
 
Men nu vill jag veta, vad har ni gjort i sommar? Jag har tänkte berätta i ett annat inlägg vad jag gjorde under min semester i ett annat inlägg. Annars blir det här för långt. 
 
Men hoppas ni har det bra så hörs vi! kram!