» Vilka träffar man på power meet?

Hej! Idag börjar den första dagen på den underbara power meet som för mig nästan är bättre än julafton. Har ni inte varit där och gillar bilar så tycker jag verkligen att ni ska titta förbi! Jag kommer umgås med en del olka personer men om någon vill träffa mig då får ni gärna skriva någontinas eller ringa mig så tror jag självklart vi har tid en stund. 
En person som ska vara med mig hela helgen är i alla fall Kent som kommer fredag kväll och sover hos mig till söndag. Det ska bli roligt att ha han med då han aldrig varit på power meet och vet att han verkligen brinner för sånna här event.  Jag tänkte ta med mig kameran och försöka ta lite bilder. Hoppas det blir bättre bilder än vad det blev förra året. Jag kan slägga upp lite bilder från förra året eller om det var två år sen. Alltså det märks att jag inte är en bra fotograf. Appropå det så är det faktiskt lite komiskt. Min kamera som jag köpte förra året har jag MAX använt 10 gånger. Men jag ska verkligen bli bättre på att använda den. Min förra kamera som jag glömde i Cypern...Är så duktig.. Den hann jag väl använda också 10 gånger. Men den här gången är jag mer rädd om min kamera. Jag har lagt ner mer pengar på både kameran och utrustningen. Jag tycker det är roligt attt fota men det är så jobbigt att springa runt med en så stor "klump". Men man lär väl sig tillslut. 
 
Men tillbaka till ämnet. Här kommer bilder från tidigare power meet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu när jag går igenom gamla power meet bilderna så kommer jag ihåg att jag inte hade någon systemkamera förra året då jag inte hunnit köpa en ny efter att jag glömt den i Cypern. Så bilderna är tagna från en seg mibl så därför många bilder är väldigt dåliga och att bilen nästan hann åka förbi innan kortet togs. Hahah så iår måste det bara bli bättre bilder. Iår blir det dessutom bättre sällskap.
 
Hoppas ni får en udnerbar helg! Kommer uppdatera dåligt i helgen. Får se om det blir något inlägg i helgen. Annars hörs vi nästa vecka. 
 
Och förresten! Njut av solen nu när den ÄNTLIGEN ÄR HÄR!
 
 
 

» Hjälp mig

Hej! Idag behöver jag er hjälp! Jag är ute efter en ny ögonkräm då jag blivit så torr runt ögonen att jag nästan "fäller" och sminket blir inte heller bra runt ögonen. Jag kollade runt på ögonkrämer och den jag funderar på att köpa är Cliniques "all about eyes rich" ögonkräm. 
 
Jag vill ha en ögonkräm som återfuktar bra och som kan dämpa blåhet och påsarna under ögonen. Jag har även ganska känslig hy där. Så är det någon som provat den där öögonkrämen elelr finns det någon annan ni rekomenderar?
Behöver verkligen hjälp!

» Min hemlighet

Hej. Jag är verkligen sämst på att hålla hemligheter. Jag har liksom varit för glad för att kunna hålla det inom mig. Så idag så tyckte jag det var dags att berätta det offentligt. För nu är allt iprincip klart. Den sista augusti FLYTTAR VI! Det ska bli så roligt att flytta till ett område som jag faktiskt nästan alltid velat bo på. Har i alla fall varit väldigt intresserad utav det stället då jag hört bra ryckte om det. Så nu får jag äntligen skaffa mig en egen uppfattning utav det! Lägenheten kommer också ligga närmare jobbet, mina vänner och min familj. Lägenheten är dessutom nyare renoverad, större och ser just nu ingenting negativt med det. Är bara superglad!
Sen slipper jag ringa till hyresvärden och be att han ska fixa en sak ochg ändå så fixas det inte. Så har det varit sen jag flytta hit. 
 
Men inga sura miner, jag är nu fruktansvärt glad! Nu är det bara några småsaker som det är lite problem med men det löser sig nog! 
 
Igår kunde jag inte ens sova för att jag var så glad haha! 
 
Men nu vet ni hemligheten i alla fall. 
 
Vi hörs imorgon! Godnatt!