» På besök

Hej allesammans! Hoppas det är jättebra med er?
 
Wow...det här var länge sen. Jag kommer inte nu och säger att jag är tillbaka, snarare att jag är här på ett besökt. 
Under det senaste året så har det hänt en hel del, både negativa och possitiva såklart. Men det har gjort att jag mer och mer tar vara på livet nu än vad jag gjorde för ett år sen. Just nu håller jag på och kämpar om det ena och det andra, både mitt och anhörigas liv. Men jag har insett nu att det inte hjälper att sitta hemma och må dåligt och "vänta" på att smärtan försvinner, för vissa smärtor går aldrig över utan man får lära sig leva med det.
Därför har jag på senaste tiden hittat på en hel del saker som gör att jag inte längre har tid för datorn och TVn. Nu kommer jag inte och säger att jag aldrig har en lugn stund, för det har jag, men när jag väl har mina lugna stunder så väljer jag hellre att tillbringa dem med dem jag tycker om, mina nära och kära än en skärm.
 
Men nu ville jag inte komma hit och dra ner stämningen utan tvärtom! Jag har massor med frågor till er! Hur mår ni? Har ni haft en bra sommar och vad har ni gjort för kul? Snälla berätta! Jag ser att många är inne och läser även fast jag inte haft bloggen aktiv så skulle vara roligt om fler kommenterade.
 
Men hur har min sommar varit då? Den har varit helt okej, det har inte varit den bästa sommaren med tanke på att vi inte haft den bästa värmen och så. Jag har faktiskt jobbat hela sommaren då jag bytte jobb i våras och jag trivs superbra. Jag har dessutom flyttat till en helt annan stad i ett radhus med min sambo. Vi trivs superbra här.
Självklart har vi gjort en del under helgerna, bland annat lyxkryssning, summer meet och älgsafari. Sedan har vi även haft en del fester och så här nu när vi har en egen uteplats. Så jag kan absolut inte klaga på den här sommaren. 
 
Men det kommer mer..I september ska vi på Mondaybar kryssning, bröllop och till Stockholm. Jag ska även på en lite mindre rolig grej och det är årskontrollen för min sjukdom i några dagar. 
Men sedan i oktober ska jag en vecka till Grand canaria och sedan til Mondaybar XL för att se på Headhunterz.
 
Så jag ser verkligen fram emot hösten och alla roligheter. Jag hoppas att ni också har en hel del att se fram emot.
 
Men nu ska jag sluta babbla, vi får se när jag tittar hit nästa gång. Kanske i helgen när jag ska åka ner till Kolmården en sväng. Vi får helt enkelt se.
 
Men ni får ha det så bra så hörs vi!

Kram kram