» Jobb jobb jobb

Hej! nu sitter jag och har rast på jobbet och inser att jag haft så fullt upp att jag inte kunnat blogga! Jag har tagit studenten och direkt efter det så börja jag jobba på min gamla praktikplats. Så nu jobbar jag och sliter i värmen. nu i sommar går jag på ett schema och sedan när semesterperioden är klar så hoppar jag in som vikatie när någon är sjuk.
Men men. När jag väl är ledig så umgås jag med vänner. Den här sommaren har jag passat på att träffa gamla vänner också! Sen har jag självklart vart med min pojkvän!

Men i vilket fall som helst så ska jag kunna uppdatera mig mer nu när jag snart slutar jobba enlugt schemat. Jag jobbar bara denna vecka sen är jag ledig.
Men om två veckor så åker jag på en årskontroll för att se hur jag mår med min sjukdom och det. Då kommer jag åka till Huddinge.

Men jag kan prata lite om helgen nu när jag ändå är igång med att skriva.

I fredags så jobbade jag kväll mellan 13-20 så sen gjorde jag inte så mycket mer än att typ färga håret. På Lördagen jobbade jag mellan 7.30-15 och sedan åkte jag och min pojkvän och hämtade min kompis Alexander på centralen och hade skoj med han, käka och var en stund på Hällaträffen. Sedan lämna vi honom på stationen och åkte sedan vidare till varmsätra (en håla utanför sala) och hämtade upp min pojkväns kompis Rasmus. Jag känner dock rasmus innan eftersom han är vän emd min bästa vän Sandra. Vi ånte till hällaträffen och tog bilder och hadd trevligt sen pkte vi runt i bil och såg massa roliga skyltar och orter så som "tå", "äs", "potatis", "pasta" med mera. Vi hade jätte kul och trevligt. Vi drog sedan till sala och träffade Sandra och Sara och kolla film ich sedan var det dags att åka hem eftersom både jag och rasmus skulle jobba dagen efter. så vi kom hem runt 4 på natten och jag hade självklart svårt att somna men de gick bra till slut. Dagen efter jobbade jag mellan 13-21.30. När jag kom hem var jag död och skulle egentligen vara ledig idag men de ringde in mig eftersom en var sjuk så nu jobbar jag mellan 7-13. När jag kommer hem ska jag och min pojkvän åka och bada eftersom det är så fint väder! Men nu är min rast slut så nu måste jag dra och jobba!

Kram på er så länge!

//Emma