» Otrohet

Godmorgon allihopa! Nu ligger jag i sängen/bäddsoffan  hos Sandra och har precis vaknat. Vi gick och la oss halv 5 imorse så förstår inte hur jag kan vara vaken nu. 

Igår var jag I alla fall på tjejkväll hos Sandra. Det är därför jag sov över här. Det var faktiskt riktigt roligt. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle tycka det var såhär kul. 

Men nu vill jag ta upp en sak. Jag har blivit anklagad två gånger denna vecka för att vara otrogen/har gjort någon annan otrogen. Rykten går och fick reda på nu att den personen folk påstår sig har varit otrogen mot har börja ljuga om det själv. Anledning är tydligen för att han velat göra slut med sin flickvän i flera månader och inte vågat ta upp de då hon är mycket känslig och gråter för minsta lilla. Men tror han att hon mår bättre av att säga att han är otrogen? Om hon dessutom får reda på att det är lugn. Jag vet inte hur många som tror mig när jag berättar det här men jag försöker verkligen komma fram till att jag inte varit otrogen och att jag absolut inte vill ha skit för någonting jag absolut inte gjort. Jag förstår att man tror på sin pojkvän eller flickvän ifall den personen säger att han eller hon varit otrogen. Men denna gång är det verkligen inte sant. Och det är inte roligt för mig att få såna anklagelser. Jag och den personen som ljög om det här och ta ett snack om att han ska berätta sanningen. Jag har försökt få han att berätta men han säger att skadan är redan skedd och att det bara blir värre om han skulle berätta sanningen nu. Men jag tycker ändå han ska berätta. Är sjukt arg på honom vilket ni kanske kan förstå. Hur skulle ni göra i en sån här situation? Jag tänkte först ta upp det med hans flickvän själv men tror varken hon skulle tro mig eller må bättre eftersom det inte kommer ifrån pojkvännen. Att det inte är pojkvännen som berättar. Jag vill inte skada någon men vet inte vad jag ska göra och känns som det inte är många som tror på mig. 

Det värsta som finns är otrohet. Om man nu skulle kunna tänka sig att göra någonting med någon annan så ska man göra slut innan! Om man skulle ens kunna tänka sig att göra någonting med någon annan så borde man inte riktigt vara speciellt kär i den personen jag är tillsammans med. Och då är det nog bäst att vara singel. Man måste känna efter och lyssna på sina känslor. Va aldrig otrogen det gör så himla ont att  bli så illa behandlad.  Vem skulle vilja såra en person så pass mycket ?  Jag tycker det är helt sjukt att det ens ska finnas någonting som heter otrohet. Ingen ska behöva vara med om någonting sådant. Det kan också drabba förhållanden senare då man kan ha svårt att ha tilliten för personen man är tillsammans med. Och tillit gör mig är A och O.

Nej nu har jag skrivit så mycket. Hoppas ni hävde med. När jag är arg och ledsen och försöker skriva så blir texten ofta en pannkaka. Nu vill jag höra er. Vad tycker ni om otrohet?  

» Vad är fritid?

Heej! Nu är jag äntligen ledig! Det känns som att jag inte hinner med annat än att jobba.. Men nu ska jag inte jobba mer extra. Nu ska jag försöka hitta någonting som folk kallar fritid haha. Så idag ska vi besikta bilen. Eller ja, Jonathan åker just nu och besiktar den. Sedan ska vi påka till mamma och fira min lillasyster som har fyllt 10år! Sen ska jag träffa lite kompisar och eventuellt åka till barkarbyträffen. Någon mer som ska dit? 
 
Sen ska jag nog bara ta det lungt imorgon. Känns att jag behöver det. 
 
Så imorgon kommer inlägget om veckans fråga och mina åsikter om förra veckans fråga. 
 
Men nu är då frågan. Vad ska man hitta på under sin "fritid". Har blrivit bjuden på bilträffar, filmkvällar, tjejkvällar och det ena och det andra men har alltid jobbat så nu när jag väl är ledig känns det som att jag vill göra allt! Vad ska jag börja med? Hahah vilket I-landsproblem jag har.
 
Idag ska förresten Jonathan sova hos sina föräldrar i en vecka. ÖÄr så kul att han har fått tillbaka kontakten med din pappa så blir skönt att han åker iväg och får ännu bättre kontakt med honom. Det är han värd. Men då måste tyvärr Nilla, min hund, åka till mamma för kan inteta hand om henne själv i tanke på att jag är borta för mycket om kvällarna när jag jobbar. Men Nilla kommer nog tycka det är kul att få vara en vecka hos sin dotter Nogger. Så det blir nog bra.
 
Men nu ska jag göra mig iordning inför kalaset för Linn. Vi får se, om jag åker på barkarbyträffen blir det nog bilder upp på bloggen sen! Är sjukt taggad på dagen! Hoppas ni får en strålande helg så ses vi!
 
Kram!