» Hatar dig lika mycket som jag älskar choklad!

Ibland förstår jag inte att en liten grej kan förstöra hela sitt liv.. en enda händelse..

Du kom tillbaka till mitt liv och än en gång mår jag dåligt på grund dig!

Så nu räcker de! Du kommer inte trycka ner mig en sekund mer!

Så nu tänker jag leva livet utan dig! Mitt liv kommer bli som en chokladfabrik utan dig! Helt underbart!

Jag lever mitt liv och du lever ditt! Låt de förbli så, tack och hej föralltid från mig!

» Fredag-lördag

Igår var jag hos en efterlängtad vän som jag inte träffat på länge! Roligt att vi fått kontakt igen:) Vi kollade film och hade jätte trevligt ich jag sov där också och kom inte hem fören runt fem och då hade mamma varit snäll och gjort om på mitt rum! Så nu har jag ett skrivbord:).
Snart dax att dra sig till coop Konsum för att möta micke:). Få se vad som händer då:)
om lite mer än två veckor fyller jag år och då blir de köpa en "liten" födelsedagspresent till mig själv^^.

Ni kanske förstått att jag är frisk nu^^. Längtar faktisk lite rill skolan, känns som man aldrih är där. har inte varit där på typ tre veckor så ska bli skoj att se klassen igen:).

men nu måste jag dra hörs!

» En god natts sömn..

Hej. Ligger nu klarvaken i sängen och precis insett att jag bara sovit tre timmar inatt.. Kunde inte sova så tillslut gav jag upp och camade lite med micke och sen gick det ÄNTLIGEN att sova! Får se vad denna dag har att komma med. Kanske göra lite nytta och plugga matte?

» Cancer

Hej nu fungerar min dator igen! Det har fått fnatt ibland så tangentbordet funkar när den vill funka..:/ Men nu när jag blir 18 ska jag köpa en ny dator. Funderar på en slags mac för jag är expert på att förstöra datorer så jag verkar behöva någonting som inte går sönder i första taget..men en sån dator verkar inte finnas..:P
 
Men så länge som jag inte är arton så får den här duga tyvärr..
 
Jag har varit sjuk sen i måndags och nu så börjar bli mycket bättre nu men smittar fortfarande så ska vara hemma imorgon också. Men det börjar bli väldigt segt!
 
Nu tänkte jag lägga upp en video jag såg igår som jag sett för länge sen men jag tycker videon är så bra och ger ett bra budskap. La upp den här videon på min förra blogg och här kommer den igen!
 
Titta på den och dela!
 
Jag har under det här året känt ovanligt många människor som känt personer som gått bort i cancer och även personer som jag jälv känner som har gått bort på grund av den otrolligt idiotiska sjukdomen!
 
Jag har också lyssnat på låten som dem i Idol gjorde tillsammans med Laila Bagge. Låten heter i Will be here som Edwin Berg har gjort men han tyvärr inte göra klart låten innan han dog.. Så idolerna gjorde klart den och sjöng den på Tv4s "gala" Mot cancer. Lyssna gärna och tänk på att varje dag är de hur många människor som helst som kampas mot cancern om att överleva!
Tänk också på att det inte bara den som får cancern som mår dåligt över sjukdomen utan det är ju alla nära och kära också. dem behöver också få stöd genom det hela. Man ska vara lycklig att man inte har den sjukdomen!
 
Jag och min vän Sandra har valt vad vi ska göra för projektarbete förresten. Tänker inte avslöja än vad vi ska göra men vi ska i slutet sälja en sak och pengarna ska gå till barncancerfonden. Så jag hoppas vi lyckas sälja en hel del!
 

» Sjuk..igen!

Hej idag blev det ingen praktik för mig:(. Kunde inte somna och när jag väl somnade så vaknade titt som tätt. Har troligen magsjuka eller någonting. Jätte kul!
Men känner mig hyffsat pigg och det är lite konstigt för jag brukar vara helt slut när jag har magsjuka men jag vet inte riktigt vad det här är. Jag som saknar min praktik, speciellt min handledare som hade semester förra praktikveckan:(. På torsdag skulle jag egentligen vara med på gymnasiemässan men det kommer troligen inte bli något så som jag mår nu. Roligt med migrän igår och "magsjuka" idag.. Love it!
 
Om det är någon som tycker jag är sjuk ofta så kan jag säga att det har med min sjukdom och göra som jag skrev om förut. Den sjukdommen gör så att man har sämre immunflörsvar vilket leder till att jag lätt åker på virus, infektioner med mera. 
 
Om någon har något filmtips så skulle inte det sitta fel nu för blir nog sängen hela dagen. 
Hoppas ni har en bättre tisdag än mig så hörs vi kram kram!
 
Ni får gärna vara sociala på kik: emzeeyy
 

» Är du nazist?

Haha bara jag som inte visste detta?
 

» Sjuk!

Hej! Idag har jag varit hemma och haft migrän. Mår väldigt dåligt just nu på grund av att min (biologiska) pappa har tydligen setts till runt där jag bor dit han verkligen inte hör hemma. Han har varit borta i fyra år. vill inte ha någonting med honom att göra så önskar han bara kunde få han att förstå att de han gjort kommer aldrig att förändras alla mina syskon mår dåligt av han. De vågar knappt gå till skolan som är 50 meter från huset. Det är faktiskt helt sjukt hur en person kan förstöra så många människors liv genom att bara tänka på sig själv och göra något så korkat.
 
Aja mer om det hålller just på att lägga upp en video men det tar grymt långt tid! men gör de som ett test för att se om de är kul och så. Det är ju trots allt första gången så får se hur det blir. Jag gör mest videon för att jag ska lära mig "prata framför grupp" jag vet att väldigt många kan få tag på videon och kolla och de blir jag ganska skraj över men vi får se hur det blir^^
 
Imogon börjar jag praktiken 12 så får se om jag orkar och om jag sover bättre inatt. På torsdag är det gymnasiemässan i Västerås så ni får gärna komma och säga hej!
 
Men nu ska jag faktiskt försöka göra mig på en annan video men då kommer jag inte vara med i bild för ser ut som en rugguggla nu när jag varit sjuk ;).
 
Hoppas alla mår bra och att dem som haft höstlov hade ett bra lov och att ni inte var allt för trötta idag i skolan ;)
 
Vi hörs senare!
XO Emma!
 
Bild på familjens fyra fina hundar, mamma, pappa och två döttrar!
 
 
 
 

» 20131101-20131102

Hej! Har nyss vaknat och ska idag kanske kolla på ett till hus i Orresta och sedan åks till Märsta med Björn en stund. Det är ju idag man åker och tänder ljus å så på gravarna.
Sen ska jag hem för klockan sex ska jag iväg och träffa vänner jag saknat så.

Igår var sista dagen för lovet!! Men det har varit jätte skönt stt vara ledig. :)
Jag gick upp vi halv nio för att göra mig iordning och sen drog hela familjen och kollade på två fina hus och ett hus blev hela familjen kär i!
Sen drog vi hem och jag drog vidare till Robin där han försökte lära mig spela xbox men gick skit dåligt haha.
Sen på kvällen hade min familj lite halloweenfirande, vi käka, kolla halloweenfilm med mera. Tog massa kort med systemkameran så ni får se bilder på de sen för nu skriver jag bara från mobilen:).
Här är iaf lite godis vi käkade;).






Hoppas ni fick en läskig halloween så hörs vi snart igen kram!!