» Saker jag stör mig på

Hej på er! Idag har varit en dag då mina vänner i min omgivning fått jobbiga besked. Därav har dagen blivit lite ledsam och deppig. Därför tänkte jag nu fortsätta med negativa tankar haha.  Jag tänkte nämligen ta upp tre saker jag stör mig på.
 
Nr 1: Folk som inte blinkar i trafiken
Jag tror nästan alla som har ett körkort och som någon gång varit ute i trafiken måste sett att många i detta avlånga land som kör bil inte vet va den vänstra spaken vid ratten gör. Det är inte många som blinkar. Det är så fruktansvärt irriterande om man står vid en korsning och det kommer fullt med bilar från alla håll och så kommer en bil och svänger av utan att blinka innan. Hade föraren i bilen blinkat hade man haft möjlighet att köra ut men nej så snälla är inte människor!
 
Nr 2: PK människor
Personer som ska rätta andra människor och tala om för dem vad som är rätt eller fel. Personer som som helt enkelt har åsikter över hur andra personer ska leva sitt liv. Det roligaste i det hela är att många av dessa människor som har åsikter om andra gör dessa fel många gånger själv.
 
Nr 3: Personer först i kön
Personer som står längst fram i kön och kommer på att dem exempelvis missat ladda ner en app som gör att dem får 2% rabatt på en schampooflaska eller något annat liknande. Det ska gärna vara en extremt lång kö bakom med personer som ska stå och vänta på att människan ska ladda ner appen för att få den där rabatten. Nu säger jag inte att det är fel alla gånger, alla kanske inte har råd och måste ha den rabatten för att ha råd. Men man kanske kan be kassabiträden att pausa köpet och ta några andra före tills man har laddat ner den appen och hunnit fixat allt för att kunna få den rabatten.
 
Men nu vill jag höra om ni håller med mig i mitt gnällande? Har ni någonting annat ni stör er på? Berätta!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo