» Bra och dåligt

Hej på er! Förlåt, verkligen förlåt för at jag varit så oaktiv i ett par veckor. Jag har nämligen haft fullt upp i skolan då jag inom loppet av en vecka hade två tentor, en redovisning och ett grupparbete som skulle in. Så jag har pluggat iprincip konstant och har varit i skolan måndag-lördag varje vecka. Men nu är det äntligen över och en ny kurs började idag, så får hoppas den inte är lika intensiv. Jag fick reda på idag att jag fick VG på en utav tentorna jag skrev förra veckan. Man kan få U som betyder underkänd, G som är godkänt och VG som är högsta betyget man kan få på högskolan. Men de andra examinationerna har jag ännu inte fått reda på ännu.
 
En annan sak som hänt i dag. Rasmus bor i en lägenhet i andrahand och han skulle nu förlänga kontraktet. För att få kontraktet förlängt måste föreningen godkänna honom. Tyvärr så har dem som regel att dem endast hyr ut i andra hand i 6 månader och ger ingen förlägning. Någonting som hyresvärden kanske skulle ha kollat upp det innan. Men nu är det som det är. Så nu letar han med ljus och lyckta efter någonstans att bo. Men det löser sig tillslut.
 
Nu känner jag att jag hoppar mycket i det här inlägget men jag ville avsluta med något roligare. Mitt i mina mest intensiva pluggveckor så drog jag och min kära vän Maggan på ett skönhetsevent som en salong här i stand tillsammans med bokadirekt annordnade. Där fick man bland annat fick prova bli sminkad med air brush, hudkonsultation, klippa håret och/eller få håret stylat, bleka tänderna, lägga in lite botox och en manikyr och handpeeling. Självklart provade jag inte alla behandlingar man kunde prova med en handpeeling och lite spyling var bland anant det jag fick prova. Det var jätte mysigt att gå runt där och mingla, dricka och äta gott tillsammans med Maggan. Man fick även en goodiebag med härligheter inom skönhet och hudvård.
 
 
Men nu ska jag göra iordning lite inför att skolan imorgon. Ni får ha det så bra så hörs vi, och förhoppningsvis så har jag mer tid att skriva här. Kram!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo