» Höjdpunkter

Hej! förlåt för dålig uppdatering men har verkligen haft fullt upp i skolan! Är helt sjukt hur mycket skolan tar ens tid. Men jag har även hunnit med lite roligheter också. Så jag tänkte skriva lite kortfattat, lite höjdpunkter om saker som hänt medan jag har varit borta. Vi börjar!
 
Lördagen 29/9: Jag och Rasmus åkte tåg ner till Norrköping där vi mötte upp Ted och Marcus bland annat för att gå på Freedom indoor festival som var riktigt bra. Det var tre scener och både nya och äldre artister. Dansade så mycket att jag hade träningsvärk i flera dagar efteråt haha. Jag tror jag gick 25590steg den kvällen haha. Men det var riktigt roligt iallafall.
 
 
 
Lördagen den 6/10: Jag och Rasmus åkte till Enköping och åkte på regementets dag där vi fick åka bandvagn, klämma och känna på lite vapen och se hur regementet har utvecklats under alla året. Var riktigt intressant. Vi råkade även stöta på min vän Alexander som också var där och kikade lite. Var en väldigt mysig dag. Jag hade tyvärr nästan bara videoklipp från den dagen men hittade en bild iaf.
 
På kvällen drog jag och ett kompisgäng ner till en pub och drack lite öl vilket också var roligt.
 
Söndagen den 7/10: Jag började söndagen med att träffa Amanda och Mandy i skolan för att träna på praktiska övningar inför en examination. Bland annat omläggning av CVK och venprovtagning.
 
 
Men sedan fick jag skyn da mig iväg och åka till Fagersta och hämta upp Maggan och sedan åka iväg till vår vän Jessica och överraska henne med en babayshower. Det var så mysigt!
 
 
Vi hade även en tävling när hon skulle föda och så. Så alla får hålla tummarna att jag har rätt. Och jag tog en lite större gissning då Jessica sa att lilla Wilma är en lite större krabat. Men vi får väl se.
 
Lördag den 13/10: Jag träffade min kära vän Sandra som jag inte träffat på väldigt länge. Vi käkade kinabuffé hade det väldigt trevligt.
 
Måndag den 14/10: Jag fick äntligen reda på svaren på tentan och examinationen vi gjorde veckan tidigare och fick reda på att jag klarade allt! Så nu är det bara tenta 2/10 och 5/10 kvar för denna kurs.
 
Nu taggar jag bara för kommande helg, imorgon åker jag, rasmus och Ted till Amsterdam! Är sjukt taggad!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo