» Min helg i Amsterdam

Hej på er! Förlåt för att jag inte uppdaterat på ett par dagar men jag har varit i Amsterdam i helgen och har inte haft möjlighet att blogga. Men jag tänkte skriva lite om hur min helg har varit.
 
Fredagen gick vi mest runt och kollade staden, jag såg massa museum jag ville gå in i men vi hade tyvärr inte den tiden, bland annat ville jag in på Anne franks museumet och madam tussauds museum med alla vaxdockor! Men jag får åka dit någon annan gång och upptäcka staden ännu mer. Jag och några vänenr har redan planera at åka dit i vår.
 
Men jag måste säga att staden är jättefin! Det enda negativa är att det tyvärr luktade hasch överallt och att alla cyklade som idioter mitt i folksamlingar så man fick verkligen vara uppmärksam så att man inte blev påkörd. Men här är lite bilder från staden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag, Rasmus och Ted bodde på ett hotell strax utanför Amsterdam, eller iallafall centrala Amsterdam så på lördagen åkte vi tunnelbanan in och lekte riktiga turister och åkte kanalbåt genom Amsterdam och fick se en hel del sevärdheter, var riktigt fint och mysigt att åka längst kanalerna och dricka lite gott och ha det trevligt. Efter det blev det lite shopping och sådant kul innan vi fick börja ta oss till Ziggo dome där eventet/festivalen vi skulle på skulle hålla hus.
 
Det var ett riktigt lyckat event, var massvis med bra artister, och 'ven detta år fick jag sjunga happy birtday-sången till artisten Adrenalize. Jag spammade både instagram och snapchat med filmer, så vill någon se filmerna därifrån så heter jag emmaastrandberg95 på instagram.Tyvärr har jag nästan inga bilder sparat, har mest videos. Men här är iaf en suddig bild som Ted tog när det lyckade eventet var över.
 
Eventet slutade 07 på söndag morgon. Vi hade bestämt oss at inte ta något hotell då vi inte skulle hinna sova något innan vi var tvugna at checka ut. Så vi skulle alltså försöka vara vakna från 10 på förmiddagen på lördagen till ca 23-24 på natten till måndag. Mission accepted. Så vi drog in till Amsterdam, käkade lite frukost, tog det lugnt och tog sedan, runt 12, bussen till flygplatsen. Planet skulle gå 18.30 så vi satt på en terass, kollade på alla plan som kom in och åt lite lunch och bara njöt av solen. Det var riktigt härligt väder, runt 16-19 grader hela helgen.Så det var bara passa på och få in den sista d-vitaminerna man kan få innan man åker tillbaka till mörka Sverige och inte ser solen på ett halvår igen.
 
 
Men nu är jag iallafall hemma i Sverige igen och vardagen har börjat igen. Så nu är det bara kötta med plugg inför tentan nästa vecka. Ska bli så skönt att denna kurs snart är över. Men nu ska jag ställa mig och laga mat och sedan dra och tvätta lite så jag har lite rena kläder tills resten av veckan. Ni får ha det så bra så hörs vi, kram!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo